- Poruka
- 12.385
Pricam mu ja sada da se ja jos i ubedjujemdesi se lapsus, ništa strašno .posebno što je jasno da je greška ..

Jao boze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricam mu ja sada da se ja jos i ubedjujemdesi se lapsus, ništa strašno .posebno što je jasno da je greška ..
Nista nije jasno od kad sam jednom na nekoj slavi vidjela covjeka koji u tanjir supe stavlja dvije velike kasike soli.desi se lapsus, ništa strašno .posebno što je jasno da je greška ..
Masline ne volim, maslinovo ulje nikada nisam probala, morsku so i sitnu i krupnu koristim u kuhinji.Ovo je prava fokaca
Covek koji radi s restoranima je juce pohvalio i pozvao me da radim za njega
I trazio recept
Jer kaze ovo je prava fokaca
I tako se pravi
Ko ne voli morsku so, maslinovo ulje itd, ovo nije za njega
Super je kad se još nabaca ceri paradajz na polovine i mrvica ruzmarina. Nije moja uzmisljotina, tako smo jele u Rimu svaki dan kao iz gladi da smo utekle, jedino ne testo bilo tanje...od te tvoje jedne oni bi napravili dve...mada bi ja toj tvojoj teško odolelaProfil na insta je _lacebakes_
Zena samo fokace pravi
Cisto da vidis ceo postupak
Jer je nezgodno za objasniti bez videa
A mere
Suvi kvasac u 420 ml tople vode i kasicica meda
Kasika maslinovog ulja, dve kasike soli
I umesi se sa 500 grama brasna
Bude onako mekano i lepljivo testo
Ostavis 15 minuta
Pa vlaznom rukom ga preklapas u toj vaglici nekoliko puta
I ostavis olet 15 min
Pa opet ponovis postupak
I nakon drugog puta ga okrenes na glatku stranu, nauljis maslinovim
Pa ostavis preko noci, dan ili dva u frizideru
Kad ga izvadis
Stavis u tepsiju na mas uljepa preklopis kao burito, okrenes na glatku stranu
I ostavis sat i po da se dize
Onda nauljis
Pa rukama nezno izbockas
Stavis odgore sta zelis, peces na 220 18 do 22 minuta
Ne mora u ftizider ako hices isti dan
Ali lepse je ako prenoci
Možeš i sa suncokretovim isto fokaca bude dobraMasline ne volim, maslinovo ulje nikada nisam probala, morsku so i sitnu i krupnu koristim u kuhinji.
Sada moram kupiti maslinovo ulje da bih napravila ovu divotu.![]()
Ni ja ga nisam dugo volela, a sada bih mogla svaki dan da ga jedem.Ćerka prvi put probala koh...kaže "ovo ti je ko hleb kad upadne u slatko mleko pa moraš da ga pojedeš"
Kanda joj se ne sviđa
Kod mene danas paprike punjene širom i juneca supa domaća.Karabataci na teflonu i krompir u kukuruznom brašnu.
Sutra paprike punjene sirom.
Pojasni mi samo čime si punila paprike .Kod mene danas paprike punjene širom i juneca supa domaća.
Sirom pomesanim sa jajima.Pojasni mi samo čime si punila paprike .
Hvala Afro, gora sam od Bajdena.Sirom pomesanim sa jajima.