- Poruka
- 63.764
Ми немамо то у наше селоIz ruske radnje Mere
Odlicne
Ali bas bas
Ispecem i prelijem jogurtom
I razbijemo se
Mrzelo me da kuvam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ми немамо то у наше селоIz ruske radnje Mere
Odlicne
Ali bas bas
Ispecem i prelijem jogurtom
I razbijemo se
Mrzelo me da kuvam

Sa mesom?Mantije
delimicno..tvoje su crvene roge a moje žute babure..Prepisujes![]()

Ne znam koji je kolac ali ja maline,jagode, šta god malo u brašno uvaljam,pospem ih brašnom i onda ne padaju na dnodelimicno..tvoje su crvene roge a moje žute babure..
a kolac sa malinama je fenomenalan ali opet su mi maline pale dole..![]()
Evo odgovorila i da ne pitas.@Zadovoljna domacica
kako da mi maline ili višnje na padnu dole kod ovog kolaca sa vocem (jaja, šecer, brašno, pzp,mleko, ulje , vanil šecer)
Probacu sledeci put takoNe znam koji je kolac ali ja maline,jagode, šta god malo u brašno uvaljam,pospem ih brašnom i onda ne padaju na dno
Pospeš ih grizom i promešas.@Zadovoljna domacica
kako da mi maline ili višnje na padnu dole kod ovog kolaca sa vocem (jaja, šecer, brašno, pzp,mleko, ulje , vanil šecer)
svaka cast za meni ..ti kao Djole BalaševićSta si radila na slobodan vikend - kuvala
Danas pohovano belo meso
Sutra nam dolaze kumovi na rucak, sto znaci kampovanje uz sporet
Na meniju ce biti: juneca supa, svinjski gulas, rostilj, peceni krompir, torta kupljena (ovog puta sam poslusala m ne drkaj se da pravis aj kupimo stedi noge ionako ces kuvati svasta... vala bas...kupili red velvet)
Sto jedna salata varijacija na temuДевојке, ајмо на сунце идеје за лагане летње ручкове, хладне, немасне...
Ово моје дете би живело на салатама, а мора нешто конкретно и да се једе, сем тиквица, краставца и парадајза на 1001 начин.
Ову прву правим у разним варијантама, прекјуче сам спремала једну од њих, са шунком, некад са туњевином.Sto jedna salata varijacija na temu
Vec sam pisala o mojoj buckuris salati (iceberg, kupus, kukuruz....dodaj sta god jos hoces od povrca...kuvana jaja, makarone...dresing: majonez, pavlaka/grcki jogurt, senf, malo sirceta i soja sosa, biber, kari...
Znaci bukvalno sta imas u frizideru zbuckaj ko salatu...a dodajes nesto jace da bi vas drzalo sitim, tipa jaje, makarone, tunjevina, belo meso, kackavalj, przenu slaninu...
I samo kombinujes, vrtis varijacije
Ima i ona dobra sa cveklom, ide kao ruska salata samo se dodaje kuvana cvekla seckana na kockice, i cela salata ti bude fensi roze
Svekrva pravi jednu dobru, ide ovako: kuvani pirinac, sarumi stapici zivi odmrznuti seckani na kolutice, ociscen nar, kukuruz zrna, majonez i pavlaka, so, biber, malo sirceta (ko moze stavlja prave morske plodove, al to je misaona imenica realno). Za moj ukus svadjaju mi se kukuruz i nar, jer su oba slatka, pa bih ja recimo izbacila kukuruz a ostavila nar. Al to je vec stvar ukusa...
Ne znam je l volis boranija salatu, zelena boranija obarena, sirce, ulje, senf, beli luk, crni luk na kockice, zacini. Ali ta salata trazi neko meso, otvara apetit, nije da se jede samo ona, brzo ces ogladneti
Изгледа да ће се на то и свестиSamo grilano pileće belo i hrpetina salate i ne moraš da brigaš minka
E da, zaboravila sam -zelena boranijaОву прву правим у разним варијантама, прекјуче сам спремала једну од њих, са шунком, некад са туњевином.
Ово са кукурузом и наром, нееее, сем да пробам за њу, ми то нећемо јести
Ово са боранијом је добра идеја и да издинстам неко месо као прилог.
Може, може...
Ubaci u mafine.Ja pečem krompir sa začinima, dinstam piletinu. Imam šampinjone koje moram da upotrebim, nemam ideju šta sa njima da radim. Imam i dve tikvice, možda za večeru one Minine mafine, pa da ponesem i za doručak na posao. Ali šta sa šampionima?
Pa ja bih izdinstala pecurke i tikvice na malo lukaJa pečem krompir sa začinima, dinstam piletinu. Imam šampinjone koje moram da upotrebim, nemam ideju šta sa njima da radim. Imam i dve tikvice, možda za večeru one Minine mafine, pa da ponesem i za doručak na posao. Ali šta sa šampionima?