Sataras i dinja za desert
Evidentno je da klinici nisu kuci

Evidentno je da klinici nisu kuci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koje voće imaš?Pekla sam te paprike s pavlakom,a šta ću s toliko voća pojma nemam
mozes u blenderuOd čega pravite te smutije? I jel može u blenderu ili treba poseban uređaj? Veliko dete spomenulo neki dan da možemo da pravimo.
 nesto kao grasak paprikas djuvec
  nesto kao grasak paprikas djuvecJabuka ,kruške,banane,breskve,nektarine ,aronija i maline.Koje voće imaš?
E ja danas napravila, limun, nana, jabuka smuti, samo sto ja razredim vodom da bude tecni sokic sa pulpom da se pijeOd čega pravite te smutije? I jel može u blenderu ili treba poseban uređaj? Veliko dete spomenulo neki dan da možemo da pravimo.
Vidi sve to zajedno smuckas i imas sjajan smuti, ako razredis imas sokicJabuka ,kruške,banane,breskve,nektarine ,aronija i maline.
Aronija je ok da ide u smuti sa necim slatkim pa da izvuce stvarОд јабуке и крушке бих ја тај смутић, ово бих оставила за колаче. Замрзнеш па видиш по потреби.
А нектарине смажеш.
Једино ми је та аронија врло упитна, има врло опор укус, не волим је.
Te paprike u paprikas a ostatak u smutiInace jednu crvenu papriku placam 1 € nekad i više. Baš mi drago da ulovim i ja nesto a u suštini mu ništa od toga ne treba

Ako hoces da sacuvas sve onda blendujes@dive , ovo mi se sviđa. Znači, sve se to pojede, ne baca se ni kora, ništa, samo se izblenda.
@Metla na vestici , utvrdila sam da imam i sokovnik i blender i secka i štapni mikser. Blender prvi put videla.
Ja volim te vockice stistiskaju usta.Aronija je ok da ide u smuti sa necim slatkim pa da izvuce stvar
Ja je ne uzimam nikad kao bobicu, mnogo bre stiska usta ko stipsa, bacim na kraju ne pojedem. Samo onaj cedjeni koncentrat kupim ponekad pa razrediujem
Meni Dušan kupio za rođendan, jer mi se stari pokvario.Meni zelja stapni mikser, lakse je od blendera za pranje
A ima fora kazu da treba se uzima sa metalnom drskom, kazu da ovi sa plasticnom nisu dobriMeni Dušan kupio za rođendan, jer mi se stari pokvario.
Stari gorenje je za ovaj bio baba roga. Ovaj je neki vivax, ili tako nešto. Vox, fox, bem li ga.
A dobro stvar ukusa, meni zao vockice da kuvam u te marmelade, ostane samo secer, sve ubijes vitamineJa volim te vockice stistiskaju usta.
Sve cu ja to da smuckam u marmelada neku. Osim paprika.