Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.688
Ne znam kako takva sprava može da kuva pod pritiskom. Postoje oni kao ekspres lonci, oni multikukeri, mislim da ih imaju botox i tara, ali to je nešto drugo, bar ja mislim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ja ako kupim da se nadje pojedem sve u roku od odmah, jedino ne jedem kad nemaJa ne volim knedle sa šljivama, jer ne volim šljive. Ali zato obožavam neke nugat malina, smrznute. Retko ih kupim, jer sam prilično neuobročena.
Ja nisam jela knedle sa sljivama,ne pamtim.Ja ne volim knedle sa šljivama, jer ne volim šljive. Ali zato obožavam neke nugat malina, smrznute. Retko ih kupim, jer sam prilično neuobročena.
Ne znam koji je bolji,ali znam da su za teflon govorili da nema veceg otrova.Moram da se vratim na krčka...ima sa keramičkom i teflonskom posudom. Koji je bolji i zašto ?
Ja imam sa keramičkom. Svejedno ništa ne zagori, tako da ne vidim da mu je to mana.Moram da se vratim na krčka...ima sa keramičkom i teflonskom posudom. Koji je bolji i zašto ?
Ja imam s keramičkim,samo namazem mascu i stavim šta već želim skuvati. Nikako mi nista nije zagorjelo .Moram da se vratim na krčka...ima sa keramičkom i teflonskom posudom. Koji je bolji i zašto ?
@Zadovoljna domacicaZa ručak smo imali sarmu, a za večeru pogačice sa droždinom.
hvala..ja cu pola mere@Nina
Ja u 3dl mlakog mleka stavim kocku kvasca i kašičicu šećera, i čekam da zapeni. Dodam u to 3dl mlake vode i 3 kašičice soli. Zamesim testo, brašno ne merim, i ostavim da naraste, oko 35 - 40 minuta. Onda testo rastanjim, premažem droždinom i savijem u kvadrat. Ostavim 15 minuta, pa razvijem oklagijom, pa opet presavije. I tako još jednom. Znači, ne mažem svaki put, samo prvi put.
Razvučem oklagijom testo u veličini tepsije, prebacim u tepsiju, i nožem za picu isečem na kvadrate. Stoji u tepsiji dok se rerna ne zagreje.
Meni je ovo mera za veliki pleh od rerne.
Jako sam to voljela kao klinka.Talog koji ostane na dnu posude u kojoj stoji mast.
Čisto sumnjam da ti dete liči na Čaplina.Данас фаширанци и макароне у парадајз сосу, по жељи малог диктатора.