- Poruka
- 63.764
Да може виртуелно да се пошаље умесила бих вам...Eh,sto ne moze da se virtuelno uzme koje parce.
Bas sam sad nesto gladna.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да може виртуелно да се пошаље умесила бих вам...Eh,sto ne moze da se virtuelno uzme koje parce.
Bas sam sad nesto gladna.![]()
Sad pravo da ti kažem nije da ne bi valjalo da se neki od nekud pojavi Pa makar iz ormana, ali neće, svi utekli glavom bez obziraSve je dobro dok ne pocnu oficiri da izlijecu iz ormara.![]()

А мој мозак одмах прочитао 'јунећи'.Афро, ти и јунаци, једва сам дешифровала јунаци рибић![]()

Hahahaha, nisaam. Ali divlja je i Bosna, ljuta KrajinaСлаткице, да ниси ти од наших са Југа
Љута чорба![]()
I oficirePa sta cu kad volim junake![]()
kad od nišlije tražim malko ljutu papriku, on mi da ljutu u ***** materunu.Слаткице, да ниси ти од наших са Југа
Љута чорба![]()
Кад је то нама мало љуто.kad od nišlije tražim malko ljutu papriku, on mi da ljutu u ***** materunu.

A najljuce je kuku lele...Кад је то нама мало љуто.
А љуто је Љуто у пм.
А љуто у пм је Леле изгорЕ![]()
Браво за тебе...јесмо, само не пишемоNiko od četvrtka nije kuvao? Nisam ni ja,opet sam u zimnici
Pogledajte prilog 1423660
Pa malo se zezam, šta ću, pobijelile mi oči dok sam ovo isjeckalaБраво за тебе...јесмо, само не пишемо
Данас не кувам, суботом то не радим.
Мене ту спашава онај сецко, кутија доле, подешава се дебљина и има више врста сечива...знаш на шта мислим, једно време су били хит.Pa malo se zezam, šta ću, pobijelile mi oči dok sam ovo isjeckala![]()
Puklo mi tako nesto nisam imala čim,lakše mi da sjeckam nego da se spremim i idem kupiti.Мене ту спашава онај сецко, кутија доле, подешава се дебљина и има више врста сечива...знаш на шта мислим, једно време су били хит.
Mnogo volim piroske.Јесте да треба времена, али изненадила сам и обрадовала моје...пирошке са сиром.
Pogledajte prilog 1424094