Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Ne znam gde bih pre na ručak, kod mine ili lunje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod hitno da seliš naovamo, kako da uzmem kad si daleko.Кишна се наљутила
Па узми једну, љутко...

Погодује им клима. Они наши равничарски смрдуцкају. Бар мени.Sve smo gi izeli, al sve preporuke za norveške janjce
I meni, zato nikad ni ne jedem našu jagnjetinu.Погодује им клима. Они наши равничарски смрдуцкају. Бар мени.
Šta vredi kad mi to ne možemo da kupimo.Имамо и ми планинске који не смрдуцкају.
Старопланински су божанствени.
Ништа не фали ни овима из околине Уба.Имамо и ми планинске који не смрдуцкају.
Старопланински су божанствени.
Pa ne mora bas registracija al moze neki drugi ausvajsIzbirači, pffff.
Jel bleji? Bleji.
Jel vunoglavo? Vunoglavo.
MLJAC BRE!!!!
Kome još treba jagnjeća registracija, pfff na kub.
šta ću kad mi miris ne odgovara nikako, a planinske su uh, uh, prste da polažes.Ma šalim se ja malo, ubijam vreme.Pa ne mora bas registracija al moze neki drugi ausvajsšta ću kad mi miris ne odgovara nikako, a planinske su uh, uh, prste da polažes.
Ni meni lukovi ne smetaju ni sirevi ali mi miris ravnicarske jage bas smeta.Мени већина тих мириса хране не смета. Једем све лукове, сир из мешине, кељ и прокељ
Никада дама од мене.
Овако и ја правим посно, само додам и кромпир, мало гушће од чорбе буде, убијемо се.Синоћ сам скувала зелену боранију са шаргарепом, у парадајзу. Има пуууно мирођије. Да нисам разбила јаје била би посна. Јешће се са павлаком.

Тебе да читају ови моји, у року од одмах би добила подстанареBakalar sinoć ulovljen, iz rerne, plus taljatele sa spanaćem

Lenjo nemoj 2x da kažešJa sam davno rekla da ste dobrodošli, ne treba ništa da donosite osim tomi majoneze, dobrog raspoloženja i minimuma kućnog vaspitanja![]()
K vragu, pa šta da radim s onim viškom, zamrznem???Ja sam davno rekla da ste dobrodošli, ne treba ništa da donosite osim tomi majoneze, dobrog raspoloženja i minimuma kućnog vaspitanja![]()
Višak iskoristi na krsti.Budi krajnje ljubazna i fina.K vragu, pa šta da radim s onim viškom, zamrznem???