електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Прекомпликовано за тако небитно јело.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde spremi ga sjutra pa javi ukus?Kako leepo ♡
Zalim ali ne mogu. Prosli put kad sam eksperementisala pravila sam kao neke sarme od tikvica i to po receptu, nisu lepo ispale iako ih svi hvale na neku fb grupuAjde spremi ga sjutra pa javi ukus?
Moras da vjezbas, niko se nije rodio kao izvrstan kuvar. Nekoliko neuspjeha i nakon toga dolazi uspjeh.Zalim ali ne mogu. Prosli put kad sam eksperementisala pravila sam kao neke sarme od tikvica i to po receptu, nisu lepo ispale iako ih svi hvale na neku fb grupu
Ne mogu da se vise razocaravam u samu sebeeee po pitanju kuhinje, utice na psihu
E pa znam ja to, ali ja sam sve po receptu isla, sve uradila kako treba, al loshe su ispaleMoras da vjezbas, niko se nije rodio kao izvrstan kuvar. Nekoliko neuspjeha i nakon toga dolazi uspjeh.![]()
Sto se tice slusanja Elektrike ranije danas kupih gotovo jelo punjena paprika made in carnex, to ce mi najvjerovatnije biti rucak sjutra ako nesto ne zeznem pa ne bude jela kasikom.Poslusaj elektriku, ima pravo zena
A paradajiz pecen, mislim da nije lepog ukusa
Sta ti znas da kuvasSto se tice slusanja Elektrike ranije danas kupih gotovo jelo punjena paprika made in carnex, to ce mi najvjerovatnije biti rucak sjutra ako nesto ne zeznem pa ne bude jela kasikom.
btw ukusne su nema price.
Moras da modifikujes recept, malo se vodis osjecajem, ovo ono…te mjere malo preuredis kako mislis da treba…malo ljubavi ulozis dok se to kvrcka…ma daj, nemoguce da ne znas to.E pa znam ja to, ali ja sam sve po receptu isla, sve uradila kako treba, al loshe su ispale
Pa…sad…neka pasta sa gulasem iz konzerve sa nekim kecapom i majonezom i nekim sosom i paramezanom. Zna to da bude mnooogo ukusno kad ga neko drugi spremi.Sta ti znas da kuvas

Mislim da je tu vise stvar ukusa i te kombinacije, nije to bilo nesto lepo, sta znamMoras da modifikujes recept, malo se vodis osjecajem, ovo ono…te mjere malo preuredis kako mislis da treba…malo ljubavi ulozis dok se to kvrcka…ma daj, nemoguce da ne znas to.![]()
kako taj sok prezivi par dana bez hemije?Danas sam imala brzi rucak. Potaz sa brokolijem, flekice sa slaninom, pavlakom, rendanim sirom, zapeceno u rerni i zelena salata.
Nakon rucka sam kod svekrve brala jabuke. Prosle godine smo od njih imali 140l soka. Mislim da cemo sada imati malo vise.
U kraju ima mala privatna firma koja od tvog voca napravi prirodan sok, bez ikakve hemije. Nije ni skupo.
Sledece vikend su na redu kruske.
ove godine je cena boranije katastrofa, bas je mnogo za nesto sto sam mozes pojeti dostaПрви пут сам купила свежу боранију ове сезоне. Цена је коначно пала на 200-250.
eto me, cekaj me na kapiji