Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zalim ali ne mogu. Prosli put kad sam eksperementisala pravila sam kao neke sarme od tikvica i to po receptu, nisu lepo ispale iako ih svi hvale na neku fb grupu
Ne mogu da se vise razocaravam u samu sebeeee po pitanju kuhinje, utice na psihu
Moras da vjezbas, niko se nije rodio kao izvrstan kuvar. Nekoliko neuspjeha i nakon toga dolazi uspjeh. :D

Danas sam imala brzi rucak. Potaz sa brokolijem, flekice sa slaninom, pavlakom, rendanim sirom, zapeceno u rerni i zelena salata.
Nakon rucka sam kod svekrve brala jabuke. Prosle godine smo od njih imali 140l soka. Mislim da cemo sada imati malo vise.
U kraju ima mala privatna firma koja od tvog voca napravi prirodan sok, bez ikakve hemije. Nije ni skupo.
Sledece vikend su na redu kruske.

Danas sam imala brzi rucak. Potaz sa brokolijem, flekice sa slaninom, pavlakom, rendanim sirom, zapeceno u rerni i zelena salata.
Nakon rucka sam kod svekrve brala jabuke. Prosle godine smo od njih imali 140l soka. Mislim da cemo sada imati malo vise.
U kraju ima mala privatna firma koja od tvog voca napravi prirodan sok, bez ikakve hemije. Nije ni skupo.
Sledece vikend su na redu kruske.
kako taj sok prezivi par dana bez hemije?

IMG_20211003_124216_copy_1248x1664.jpg

Moje se drže.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back