86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Имамо још једно лажно јело! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Назваћу маму синовљевог друга да питам како прави, само сам код њих јела, супу са млевеним месом и јако је укусна а мислим да би тако нешто баки годило. Како се они друже од вртића, кроз основну па до сада, 100х смо јели једни код других, славе, рођендани,... А они су онако, задрти Војвођани, у исти вртић је ишао још деда тог друга, и код њих нема врдања са јелом
Праве све укусно и обилно.
![]()
Jes, vi ste ipak navikli na premijum supu iz kesiceU kafani za svaki dan jedemo u Vuku a i kod njih nije uvek sve bajno. Mada je hrana stvarno odlična, kao i Čedić. Ova ostala mesta zaobilazim, posebno Mavijan, skupo a loše.
Radije ću ja skuvati.
Па тако изгледа, није чорба. Него уместо комадића меса- млевено и кнедле уз то.Kako supa? Bistra supa?
Onda je verovatno proprženo meso prvo pa dodata voda i povrće.
Па тако изгледа, није чорба. Него уместо комадића меса- млевено и кнедле уз то.
И ја мислим да пропржи лук, месо, дода поврће и налије воду.
Али као да има лука, као бурек са месом али чорбаст и бистарMožda čak i ne prži luk, od prženog luka bi se zamutilo![]()
А уместо кора кнедле.
Али као да има лука, као бурек са месом али чорбаст и бистарА уместо кора кнедле.
Лажни бурек![]()

GroznoАли као да има лука, као бурек са месом али чорбаст и бистарА уместо кора кнедле.
Лажни бурек![]()
Супа од бурекаBurek supa![]()

Cuj,nema zena koje kuvaju.Nema zena koje nw kuvajuPazi jos se hvali sto se sve proda,pa to nije zbog kvaliteta nego sto nema zena koje kuvaju![]()
Па тако изгледа, није чорба. Него уместо комадића меса- млевено и кнедле уз то.
И ја мислим да пропржи лук, месо, дода поврће и налије воду. Такав укус има.

ko? jel mamaPogledajte prilog 1025983Pogledajte prilog 1025982
Juce sam pravila Kardinalschnitte.
Opet mi pretura slike i stavlja ih ispred teksta.
Nema sta nisam pokusala.![]()

ti ko bogoljub karic onomad - jedi, milanka, to je nasa srpska jagoda...a milanka sta ceЈа верујем нашим сељацима, и гледам директно од неког све што може. Поготово овим породицама са децом које остављају све у граду и враћају се селу. Од мене огромна подршка за њих, труд и рад.
Када њихово дете извуче својим рукицама шаргарепу из земље, отресе је и тако загризе, то ми је већа гаранција од 100 декларација.