електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Управо сам завршила торту од пишкота, две врсте павлаке и црвеним воћем. Хух. Има доста судова за прање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ali covek i saj-a![]()
Управо сам завршила торту од пишкота, две врсте павлаке и црвеним воћем. Хух. Има доста судова за прање.
iduci put ne moras piskote drzat u sherpi![]()
Nije od kora nego od kockica starog hljeba.Како 'лажна'?
Тако најчешће искористим стари хлеб. Ретко похујем па и презле ретко правим, а пофезне су масније.Nije od kora nego od kockica starog hljeba.
Meni je ovo super. Puno sira i šta god imam nabacam i bude super.Тако најчешће искористим стари хлеб. Ретко похујем па и презле ретко правим, а пофезне су масније.
Eno sad napisah tamo na temi.Афро, шта је било код лекара?
Somborke. Uh to je baš lepo. Nisam nikad pravila, ali kupim par komada kad mi se jedu.Pravi li neko one paprike sa sirom kao zimnicu? Jedino što znam da treba da budu malo ljute i da mnogo volim da ih jedem. Napravila bih ali ne znam kako.
Тако сам и ја почела да размишљам. Још како једва да једемо хлеб, ни њега не поједемо пуно. Ако нам треба 5-6 тегли.mi smo se mlatili sa tim nekoliko godina, ali odustali. previse je posla, ne mogu vise da trosim toliko vremena za 20 teglica ajvara. nasla sam super lika sa juga, donese na kucnu adresu ajvar kakav i ja pravim
Ma meni treba max 3 tegle.Тако сам и ја почела да размишљам. Још како једва да једемо хлеб, ни њега не поједемо пуно. Ако нам треба 5-6 тегли.
И уопште није скуп за толики труд.