Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lažna pita sa špinatom.
IMG_20210909_100406.jpg

Supa iz kesice, krmenadle, prženi krompirići i paradajz.
Pogrešila sam što sam uzela krilca za večeru. Previše mesa, ali računam da ne budu gladni. Možda sam se i ispalila. Ispeći ću njemu, ona će da jede malo pršute, vrata, sira i paradajza, a ostatak krilaca ću da zamrznem da imam za čorbu.
Ja ne mogu da jedem. Toliko sam sita da opisati ne mogu, a ručak mi je strašno prijao.

Jа ћу поручити домаћи ајвар. Немам вољу да правим, онако најискреније. А не знам ни исплати ли ми се да се дрндам за теглу од по 700 динара од ког мој, руку на срце није ништа бољи. Нама ни не треба тога не знам ни ја колико.

mi smo se mlatili sa tim nekoliko godina, ali odustali. previse je posla, ne mogu vise da trosim toliko vremena za 20 teglica ajvara. nasla sam super lika sa juga, donese na kucnu adresu ajvar kakav i ja pravim
Тако сам и ја почела да размишљам. Још како једва да једемо хлеб, ни њега не поједемо пуно. Ако нам треба 5-6 тегли.
И уопште није скуп за толики труд.

Ajvar nikada nisam sama pravila. Spremale su ga mama i baka, a ja sam pomagala. Bake vise nema, a mami je to previse posla.
Ovde sam nasla odlican makedonski ajvar. Stvarno je da prste polizes. Cim dodje u Billu, a ne dodje puno, jer je to deo sa inostranim delikatesama, odmah pravim zalihe. Muz obozava ajvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back