Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma meni treba max 3 tegle.
Necu ga praviti nikada
Па да... највише поједемо ако зими испечем домаћи хлеб, од мешаног брашна са семенкама, па на тако врућ, уз сир или и без њега. Онда оду цео хлебић и цела тегла :lol: А то буде можда 2х

Ručak gotov samo još da obarim onu integrslnu testeninu.
Ajvara sam se nakuvala dok su mi deca bila mala i dok sam imala dvorište i komšiluk. Pravile smo redom nas tri, se dogovorimo pa redom svakoj jednog vikenda napravimo. Posle toga više nikad se nisam oko toga petljala. Veliki je to posao.

Moze da se pojede i 50 tegli ako ga ima.
Moja bivsa sveki napravi 50 tegli koje izjedu.
Ali oni su megalomani i onda naravno da iznosi za svaki rucak ajvar za sto pa se i pojede.
Ja ga vala i ne iznosim, i zaboravim da imam i te 3 tegle hehehe

Мени ајвар служи само као намаз на хлеб. Једино уз пржена јаја га једем у тањиру.

Nikom ne treba vise od tri tegle, ali ne mogu se napraviti samo tri tegle.
Tako ovi koji prave razdijele uglavnom onim koji ne prave po teglu,dvije,jer sta je jedna,dvije tegle,kad si vec napravio dosta... i bolje prodju ovi koji ne prave. 🙂
Mogu se i te tri tegle kupiti, kao sto se i sve drugo kupuje, ali nije isto.
Sto se mene tice, volim ajvar, samo od pecenih paprika,ali isto tako mogu i bez njega.
Previse je truda da se napravi, a malo je cijenjeno.

Danas cemo naruciti pizzu.
Pogodnost rada od kuce i „bonova“, koje od firme dobijam za klopu, a koje samo u restoranima mogu potrositi. Ne svim. Samo onima koji primaju Sodexo kartice. Ali ima ih dosta.

Ove nedelje sam pravila Malakoff tortu sa piskotama, piletinu sa karijem i rizom, krompir paprikas sa rebarcima i sataras.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back