- Poruka
- 29.459
Majoran koristim u pilećem paprikašu i u varivu od kelja.
joj kelj....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majoran koristim u pilećem paprikašu i u varivu od kelja.

Pazi da se ne prejedesЈела сам цвеклу. Оно када ти организам тражи само то и ништа друго.

И павлаку, баш освежаваPazi da se ne prejedes![]()

i pojela dve štangle čokolade ja uvek ostavim preko noci, ne znam da li tako mora, nego ga uvek skuvam uvece pa sutradan kad stignem meljem i spremam
Nekad preko noći, nekad 4, 5 sati kao prošli vikend. Mislim da ce biti dovoljnoHvala žabo. Kvinsi reče da ga ostavi par sati. Valjda će se javiti. Ne mogu večeras da ga kuvam.
Tata moj trazi. Obozava bundevaru ali mu je sad muka od ribanja... a voli da on to sve sam, bundeva pa sece pa renda pa mota...za kucne uslove, koristim rende
kad ne nadjem na pijaci izrendanu![]()
Hvala. Pogledacu. Koja je cena?U prodavnici bele tehnike. Ja imam ovakvu, obožavam je.
Nije tako.Ozbiljno. Caj se pije svez. Msm kad se napravi. Kesica se baci posle par minuta ili procedis ako je rinfuz

Stvarno? Jel se ne lepi i lepo pere?valja, meni su odlicni
ne lepi a pere se kao teflonStvarno? Jel se ne lepi i lepo pere?
moji ne lepe...doduse ne koristim svaki danU početku da, izdrže godinu dana ako se svakodnevno koriste. Posle se manje više lepe ali i dalje dobro izgledaju
Možda izdrže i 2 godine, obično mi se čini da vreme sporije idemoji ne lepe...doduse ne koristim svaki dan

Možda izdrže i 2 godine, obično mi se čini da vreme sporije ide![]()

Keramicki?Moj za palacinke mogu da bacim