Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.587
daaaw
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma sta sam mu sve nasla u frizideru, samo neke kolace i torte ima jbt... ovo bilo u zanrzivacu sa fileom... stavila da se dinsta sa premijinim paradajz sosom u kom ima bosiljka i malo vode, file posebno proprzila pa zajedno kuvala posle... nije lose ispalo mada ja izbegavam to smrznuto povrce ako ima sveze... jufka od jabuke i oraha mi bila super, neke marine kore bile jako tankeBlago njemu,sto bih ja da neko napravi nesto samo zbog mene
Super ti to sa povrcem,jesi li stavila paradajz sok?
za kucne uslove, koristim rendeZene zna li neko gde ima da se kupi masinica za rendanje bundeve?

Zene zna li neko gde ima da se kupi masinica za rendanje bundeve?
U prodavnici bele tehnike. Ja imam ovakvu, obožavam je.Zene zna li neko gde ima da se kupi masinica za rendanje bundeve?
Ako imaš na multipraku onu ploču kao rende, iskoristi to.Zene zna li neko gde ima da se kupi masinica za rendanje bundeve?

kakvo meso je trebala da kupi?Danas domaća supa i rinflajš koji je bio užasan zahvaljujući mesaru i mojoj ćerki koja ne ume da objasni kakvo je meso za rinflajš
Znači parčići mesa sa kuvanim povrćem i renom, ali Bože moj bilo je ukusno![]()
Majoran koristim u pilećem paprikašu i u varivu od kelja.ja jela nekakav gulas. keto gulas....sa majoranom, ja volim majoran u gulasu.
kakvo meso je trebala da kupi?
ribic i rozbratnu?
, gust, kremast, ukusan, čak i od obranog mleka.Ozbiljno. Caj se pije svez. Msm kad se napravi. Kesica se baci posle par minuta ili procedis ako je rinfuzAHa i onda pevam Otrove ti mi dodjes kao lek![]()