Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Šerpe su mi od inoxa, u njima će i unučad moći da kuvaju, neuništive su
inace, meni su bolje serpe od tiganja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šerpe su mi od inoxa, u njima će i unučad moći da kuvaju, neuništive su
inace, meni su bolje serpe od tiganja

Проја. Танка, хрскава...Zaboravila sam da kupim hleb, treba mi recept za nešto što može da se umesi na brzinu i bude gotovo do 16h i da se jede uz sarmu![]()
Zaboravila sam da kupim hleb, treba mi recept za nešto što može da se umesi na brzinu i bude gotovo do 16h i da se jede uz sarmu![]()
Проја. Танка, хрскава...

Радње раде до 9 увече, изађи и купи.
Мени уз та јела са купусом, ако се већ једе хлеб, најбоље иде кукурузни. Не знам зашто...Upravo sam skontala koji sam debilko, totalno sam se pogubila, kao da je smak sveta
Ili u proju ili neku pogaču, kao da moram da komplikujem život
i meniМени уз та јела са купусом, ако се већ једе хлеб, најбоље иде кукурузни. Не знам зашто...
Мени данас хлеб и не треба, управо динстам кинеску мешавину са пиринчем.
) i parcicima dimlj butkice.trebalo je za danas,pa mladji radi do pet,tamo jede rostilj,a muz vodi drugare kod njega na rucak da casti za kola.za mene i veliko dete spagete i sos od pelata i belog luka.to deca nikad nisu htela,sad im je to hitmoja keva je uvek obelezaval meso za.zamrzivac i za snicle od svinjskog buta je pisala sv. snicle...ja je pitala dal to znaci svete snicle.Kuva mi se slatki kupus za sutra sa sv vratom( ovo sv ko sveti) i parcicima dimlj butkice.trebalo je za danas,pa mladji radi do pet,tamo jede rostilj,a muz vodi drugare kod njega na rucak da casti za kola.za mene i veliko dete spagete i sos od pelata i belog luka.to deca nikad nisu htela,sad im je to hit
Kupila sam i kilo kestena u lidlu.kako bese to ide,zasecem pa kuvam kratko,ocedim pa pecem na najace?

Nekad sam i ja to radila, ali imala sam onaj veliki 410L zamrzivač i u njemu samo sto nisam imala mrtvog popa, ko bi zapamtio šta je šta, posebno od mesa, ovo drugo i nekako.moja keva je uvek obelezaval meso za.zamrzivac i za snicle od svinjskog buta je pisala sv. snicle...ja je pitala dal to znaci svete snicle.![]()
Nekad sam i ja to radila, ali imala sam onaj veliki 410L zamrzivač i u njemu samo sto nisam imala mrtvog popa, ko bi zapamtio šta je šta, posebno od mesa, ovo drugo i nekako.

Baš bzvz...A kesten prelep,krupan...
I ja sam juče kupila i bio je fantastičan, ni jedan nismo bacili. Kuvala sam ih 20 minuta, zasečene.Debakl sa kestenom.jedna cetvrtina trula,a iako sam svaki zasekla,skuvala pa pekla,ni jedan nismo uspeli lepo da ocistimo