Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Радње раде до 9 увече, изађи и купи.

Ne mogu, sama sam sa detetom kući, a on leže da spava, spava do 15h, ručak nam je u 16.
Za svaki njegov izlazak iz kuće mi treba kofer živaca, minimum 30 min a onda posle nema povratka kući bar sat vremena, lakše mi je da umesim.
Imam ja pekaricu, inače pečemo domaći hleb, ali je jedna lopatica prestala da se vrti, moram zvati servis.

Kuva mi se slatki kupus za sutra sa sv vratom( ovo sv ko sveti :lol:) i parcicima dimlj butkice.trebalo je za danas,pa mladji radi do pet,tamo jede rostilj,a muz vodi drugare kod njega na rucak da casti za kola.za mene i veliko dete spagete i sos od pelata i belog luka.to deca nikad nisu htela,sad im je to hit
Kupila sam i kilo kestena u lidlu.kako bese to ide,zasecem pa kuvam kratko,ocedim pa pecem na najace?

Poslednja izmena:
Kuva mi se slatki kupus za sutra sa sv vratom( ovo sv ko sveti :lol:) i parcicima dimlj butkice.trebalo je za danas,pa mladji radi do pet,tamo jede rostilj,a muz vodi drugare kod njega na rucak da casti za kola.za mene i veliko dete spagete i sos od pelata i belog luka.to deca nikad nisu htela,sad im je to hit
Kupila sam i kilo kestena u lidlu.kako bese to ide,zasecem pa kuvam kratko,ocedim pa pecem na najace?
moja keva je uvek obelezaval meso za.zamrzivac i za snicle od svinjskog buta je pisala sv. snicle...ja je pitala dal to znaci svete snicle. :lol:

Mi smo pre nekoliko godina kupili sandučar od 470l. Naručili ga online, kada su ga doneli, šokirali smo se koliki je. Moj svekar rekao jednoj našoj radnici:"Neno, dođi da vidiš koliki su zamrzivač kupili Goca i Dragan, mogu ja da legnem u njega." :rotf:
Ja na sve pakete mesa pišem šta je šta. I na svinjsko i na pileće, i ne gatam kada hoću da kuvam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back