- Poruka
- 29.459
Мени уз та јела са купусом, ако се већ једе хлеб, најбоље иде кукурузни. Не знам зашто...
ja najvise volim onaj beli, najbelji, najgori, onako mekan i vruc i da topkam u saft.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени уз та јела са купусом, ако се већ једе хлеб, најбоље иде кукурузни. Не знам зашто...

PA jesi li pekla posle toga?I ja sam juče kupila i bio je fantastičan, ni jedan nismo bacili. Kuvala sam ih 20 minuta, zasečene.
Ја печем јер волим сувљи. Када га испечеш покријеш крпом да се мало потпари, онда се лако љушти.PA jesi li pekla posle toga?
U lidlu.i poklopila sam krpomЈа печем јер волим сувљи. Када га испечеш покријеш крпом да се мало потпари, онда се лако љушти.
Неко само кува. Тако куван може и да се замрзне. Мада се онда сипка, не волим ту текстуру.
Мени су из Лидла одлични. Сваки пут буду феноменални.
Где си купила?
Можда је нека лошија тураU lidlu.i poklopila sam krpom

Prelep je na izgledМожда је нека лошија тура![]()
Баш штета...Prelep je na izgled
Nisam, lep mi je ovako.PA jesi li pekla posle toga?
Srneći gulaš sa noklicama

Njega stalno jedemo za salatu.malo mi je bure,stavila sam oko 14 kila,mnogo je lep,zao mi je da ga potrosim za kuvanje.ti vakumirani nisu nikakvi za salatu,ali za sarmu im nista ne faliZašto si kupovala toliki kupus a imaš svoj??
На П, чини ми се...

Јесте!Ima P slovo. Možda kapama? Meni to pade na pamet, a ni sama ne znam zašto.![]()
Ала ћемо да је развеселимо, што би Смоква реклаnadam se da jos uvek niste krenule kod Emocije, sacekajte i mene![]()

Cekamo te na granici sa migrantimanadam se da jos uvek niste krenule kod Emocije, sacekajte i mene![]()
pala bi u nesvest kad bi joj iskocile iz grmljaАла ћемо да је развеселимо, што би Смоква рекла![]()