Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.708
Ja kupila preko neke stranice na FB.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrzi me pisati pa ti evo ovajŠta ti je to pašticada? Daj recept, da koristim krčka.
imas sad svuda, cak je bilo na ananas.rsА где се купи крчко?
U CG i za slave, svadbe i sva važna dešavanja prave pasticadu, obožavam bukvalno.a pasticadu nisam ni stavljala u rernu
sos ispao idealan pa nije bilo potrebe
samo je bacila kljuc na spaheru
Мени то треба.imas sad svuda, cak je bilo na ananas.rs
ako oces samo tu funkciju da ima onda su crockpot aparati odlican izbor
ovaj recimo
al gledaj i zapremninu posude u odnosu na to kolika ste porodica
nas je samo troje pa nam je ovaj super
https://gigatron.rs/aparati-za-kuvanje/crock-pot-aparat-za-kuvanje-csc060x01-415348
jeste, al da znas da su i multikukeri izvrsniМени то треба.
И купићу.
Одлично је за спремање куване хране.
slicnoПаштикада, на фору гулаша?
istoU CG i za slave, svadbe i sva važna dešavanja prave pasticadu, obožavam bukvalno.
Прегледаћу понуде.jeste, al da znas da su i multikukeri izvrsni
jer moze pod pritiskom, imaju programe za rizu npr
bukvalno nekoliko uredjaja zamjenjuju
i pogkedaj cijene akcije su sad
mozes ga garant naci bas povoljno
pa da, zavisi kako jedete i kakav vam je tempo zivotaПрегледаћу понуде.
Верујем да има разних комбинације.
Па шта коме одговара.
Ма и не мора бити ексклузивно вруће кад се дође с посла. Само да после посла не морам превише да се акам око шпорета.pa da, zavisi kako jedete i kakav vam je tempo zivota
ono sto je super kod oba uredjaja jeste da mozes ujutro ili navecer sloziti
namjestiti tajmer i kad dodjes s posla ceka vas kuvano
i neceМа и не мора бити ексклузивно вруће кад се дође с посла. Само да после посла не морам превише да се акам око шпорета.

moze supa, kao temeljacA taj krčko, jel može u njemu da se napravi bistra supa , na primer?
A kako na primer izdinstaš luk za gulaš onako da se raskuva, mislim kako krčko zna da li da kuva supu ili da raskuva luk i meso za gulaš?Na internetu sam pročitala da može. Probaću, pa javljam.
izdinstas na rangli ako hoces da bude uprzeno pa ubacisA kako na primer izdinstaš luk za gulaš onako da se raskuva, mislim kako krčko zna da li da kuva supu ili da raskuva luk i meso za gulaš?
I da li može da se ispeče meso i krompir, kako se namesti da ga ispeče a ne skuva?