- Poruka
- 11.392
Moj recept, a pokupljen sa bloga Nataše je 380 gr vode, 600 gr brašna, 1 kašikica soli i ništa više, samo dobro izmestiti i podeliti na dva dela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to prvi put cujemRiblja čorba, pečeni amur, krompir salata i baklavice.
Dolazi dobar prijatelj ali i poslovni partner.
On je musliman i retko kod koga jede, valjda je sad siguran kad je vreme posta pa zna da neće biti ništa od svinje. Inače, oni ne jedu ni soma, ja to do sad nisam znala.
Нама, форумашицама треба да буде света животиња 
Ne praktikuju svi muslimani ali smatraju soma, kao i svinju, necistim svastojedom.to prvi put cujem
a sto soma?
pa da bas je brzinskaVrago @Tonci Provala, konačno stigao i u moju kuhinju.Gnjaviću te malo za recepte.
Pogledajte prilog 1277345
A ta čoko plazma mi je najčešće poručivana torta za dečije rođendane. I kažu svi da se pojede do poslednje mrve.
A realno, napraviš je za sat vremena sa pola mozga.
to nisam znala, mada ima logikeNe praktikuju svi muslimani ali smatraju soma, kao i svinju, necistim svastojedom.
Hvala. Mislim da ću u utorak uveče staviti da se krčka sarma.pa da bas je brzinska
djeci se ful svidja
slow cooker da u zdravlju i veselju koristis
recepti su ti ko za sve, vremenom ces sama skontat sta ti odgovara
gledaj to ovako na low je kad da je na blagoj vatri, na high kao da krcka na spaheru
ja kad pravim sarmu i pasulj npr stavim oko ponoci ili malo prije obicno na high oko sat vremena ili sat i po pa spustim na low do jutra i zaboravim na njega
jer mi tako pasulj bude ful kremast bez zaprske, a sarme se tope u ustima, ali sacuvaju formu
neka jela su iz njega ful bolja, a neka mi se ne svidjaju
punjene paprike npr imaju neki preintenzivan ukus paprike kad u njemu pravim jer slow cooker zadrzava sve ukuse
al gulasi, pasulj, socivo, sarma, cufte u sosu, pasticada, drpano prase...to mi je sve odlicno iz slow cookera
naspi slobodno i paradajzaHvala. Mislim da ću u utorak uveče staviti da se krčka sarma.
i miNe pravim zapršku za sarmu. Mi jedemo light verziju sarme.![]()
da pokrije, ali tek da ogreznuA koliko vode da naspem? Da prekrije sarme, ili manje?
Šta ti je to pašticada? Daj recept, da koristim krčka.pasticada objasnila
a imam je taman za dva rucka mesa
a sosa ima za 4 rucka pa cu zamrznit i dodat neko meso za fejk pasticadu uz makarone kad nam se prijede opet![]()