gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
sta stavljas unutra?Pasulj, mmmmm ispao fantazija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta stavljas unutra?Pasulj, mmmmm ispao fantazija
tvoja deca jedu to?Kolenicu dimljenu
A pihtije jedu?Bokicina deca jedu i svinjska rebarca. Moji nisu jeli ni kada su bili deca, a ni sada kada su odrasli ljudi. Ni kolenice, ni butkice, ni rebra. Samo meso, samo krtina.
Kuvam kupus. Nisam baš najsrećnija, ali došao je na red.
A neki prilog uz kolenicu, krompir, kupus...? Ili samo cepate čistu mesinu?Naravno
Jao stalno me smaraju da pravim rebarcaBokicina deca jedu i svinjska rebarca. Moji nisu jeli ni kada su bili deca, a ni sada kada su odrasli ljudi. Ni kolenice, ni butkice, ni rebra. Samo meso, samo krtina.
Kuvam kupus. Nisam baš najsrećnija, ali došao je na red.
Kolenicu dimljenu
kelj je zdrav https://zena.blic.rs/zdravlje/10-razloga-da-cesce-jedete-kelj/1xycp09Slabomada jedu sve sada, da ih ne ureknem. Boraniju su uvek i jeli.
To je zato sto je ja spremam njamigraska mali nije hteo do skoro.
Kelj ne spremam
to je zdrava hranaPa jedi ga
Niko ti ne brani![]()
a njemu guska!danas zeleno,sutra crveno,prekosutra jedi žuto
kako je u Kanadi?Pa i ja jedem sve zdravo, ništa emulgatori, koncentrati, trans-masti... hoću da umrem zdrav!
Pekmez/dzem od dunja, sir od dunja, kompot, slatko...Šta da radim sa 15 kg dobijenih dunja?
Mislim, ja bi da ne radim puno i da ne provedem ceo dan u poslu sa njima.
Pitanje je hoće li neko od mojih to uopšte i jesti.
pokloni namaŠta da radim sa 15 kg dobijenih dunja?
Ispeci jedan dio i stavi u zamrzivač. Mnogo su dobre pečene.Šta da radim sa 15 kg dobijenih dunja?