Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Biatri som od dunja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je sok strumfastican?I nije som nego sok![]()
Kako se to pravi?I nije som nego sok![]()
Cijele, malo samo izbockaš i u rernu. Predobre su.I kako se peku dunje, cele ili na komade, u rerni?
A koje mećeš na pizzu?
Ne stavljam nista.A koje mećeš na pizzu?
kako bre ne stavljaš ništa!? Pa staviš valjda neki paradajz, mocarelu...ili samo ispečeš testo i tako jedeš?Ne stavljam nista.
Prvo testo tip 001 umesim al ima aamo u bg
To bude napolitanska sve domace
Otkud znam, nisam nikad bio tamokako je u Kanadi?
Kazem da stavljam sve domace od prsuta kobasice pa do kulena i slanine domacekako bre ne stavljaš ništa!? Pa staviš valjda neki paradajz, mocarelu...ili samo ispečeš testo i tako jedeš?
Na napolitanu ne idu kulen i slanina, ili je to neka bačka podvrsta napolitaneKazem da stavljam sve domace od prsuta kobasice pa do kulena i slanine domace
To je nije prava napolitanka vec samo testo s akojom se praviNa napolitanu ne idu kulen i slanina, ili je to neka bačka podvrsta napolitane
pa budi srećan, neko nema ni rernu...To je nije prava napolitanka vec samo testo s akojom se pravi
Nemam ja pec za pravu napolitanku vec samo rernu
Sta ti "meces" na picupa budi srećan, neko nema ni rernu..
paradajz, šunku, kačkavalj...Sad
Sta ti "meces" na picu
Kako pravisparadajz, šunku, kačkavalj...
testo ne pravim, kupim podlogu u maxijuKako pravis
A šta radiš posle s njima?Stavila sam dunje da se peku, kaže sveki, nisu dunje nego dunjci, ona ZNA razliku.
Svejedno, nešto se ne nadam uspehu, velike su i tvrde, trebaće im verovatno mnogo vremena da se ispeku, pretpostavljam da su pečene kad postanu mekane?
Pa ne znam, nisam znala ni pre šta radim pa mi neko ovde rekao da ih ispečem.A šta radiš posle s njima?
Pa to nešto ko tufahije samo nisu jabuke nego dunjePa ne znam, nisam znala ni pre šta radim pa mi neko ovde rekao da ih ispečem.
Možda budu ukusne
Gotove su kad su tamne i mekane i curi sok iz njih. Dunjci su tvrdji i duguljastiji od dunja i drugačije im je ono s donje strane oko cvijeta.Pa ne znam, nisam znala ni pre šta radim pa mi neko ovde rekao da ih ispečem.
Možda budu ukusne