Nemam pojma koje su to patlidzanke.E pa sad, ne znam, ja Somborke zovem one kao baburice i one jesu baš ljute
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma koje su to patlidzanke.E pa sad, ne znam, ja Somborke zovem one kao baburice i one jesu baš ljute
sam bulgur imas u zdravoj hrani a ja kupim frikomovu mesavinuGde kupujete taj bulgur?
Nisam to videla i ja bi radje to kupilasam bulgur imas u zdravoj hrani a ja kupim frikomovu mesavinu
Pogledajte prilog 1229723
Ni u mom selu toga nema...Nisam videla ni ja. U ovom mim prigradskom selu takve stvari ne postoje
U Lidlu kad su azijski daniGde kupujete taj bulgur?
Nisam to videla i ja bi radje to kupila
u svakom hipermarketu u zamrzivacima imas i ovo frikomovo povrce sa bulgurom ..bulgur je žitaricaNisam videla ni ja. U ovom mim prigradskom selu takve stvari ne postoje
Jesi ti to imala koronu?kod nas terijaki curetina
s tjesteninom
praziluk zacinjen
kupus salata
i humus
za mene prvi obrok nakon 10 dana koji ima skoro normalan ukus
Ovo su obične špagete ili one rižine?Nasla sveze sitake na pijaci, tako da... ljuti, slatko kiseli kinezi, sa nudlama
Pogledajte prilog 1230609
Obicne nudle, iz onih kesica sa zacinima. S tim sto ja upotrebim samo nudle... i cili kad nemam svezOvo su obične špagete ili one rižine?
ahaJesi ti to imala koronu?
Dobro jeaha
proslo mi je caskom
javi kako ti je ispalo.Svaka cast za ovoliki trud, i napisan recept...
Deluje vrhunski, ukusno...
(Ja cu da skrnavim recept, umesto mesa, cu vrganje, i eto mi ideje za vikend rucak...taman cu tad imati sveze gljive, majcinu dusicu...)