Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja imam recept za tri lece.:zper:
....kod mene u zdravoj hrani imaju to brasno kompletnu smesu za trelece i uz to kanticu karamele za preliv...inaci i u cg tako kupuju sve odmereno izmesano samo dorade i to je to, ja ga bas volim ali i dalje tvridm da je to najobicniji nas koh preliven karamelom...bas niakvu razliku ja tu ne vidim valjda sto volim i jedno i drugo :)

....kod mene u zdravoj hrani imaju to brasno kompletnu smesu za trelece i uz to kanticu karamele za preliv...inaci i u cg tako kupuju sve odmereno izmesano samo dorade i to je to, ja ga bas volim ali i dalje tvridm da je to najobicniji nas koh preliven karamelom...bas niakvu razliku ja tu ne vidim valjda sto volim i jedno i drugo :)

upravo modifikovani koh, ali idu tri vrste mleka... ja ga volim kad se lepo spremi i onako hladan. mljac.....

afro :evil: na svu muku dijete sa da mislim o tri lece.:sad2:

...za stura imam neke snicle od ruze, lepe su i tanke....e sad ne bi ja to amo da przim radje bi da napravim nesto u nekom sosu pa uz prilog neku rizu ili testeninu ili baren krompur....ali ideju nemam sem da ih dinstam pa da prelijem nekom pavlakom sa mozda nekim zacinima, ali kojim, nesto ne znam kako bi isle te snicle sa kari sosom nega bas volim....imam jedno 4*5 vrsta sira sve nesto po malo, mozda od toga da napravim neki sos pojma nemam sta cu, a dosadilo mi sve jedno isto....dosadno mi...

...za stura imam neke snicle od ruze, lepe su i tanke....e sad ne bi ja to amo da przim radje bi da napravim nesto u nekom sosu pa uz prilog neku rizu ili testeninu ili baren krompur....ali ideju nemam sem da ih dinstam pa da prelijem nekom pavlakom sa mozda nekim zacinima, ali kojim, nesto ne znam kako bi isle te snicle sa kari sosom nega bas volim....imam jedno 4*5 vrsta sira sve nesto po malo, mozda od toga da napravim neki sos pojma nemam sta cu, a dosadilo mi sve jedno isto....dosadno mi...

napravi sos 4 vrste sira. mljac. :lol:

upravo modifikovani koh, ali idu tri vrste mleka... ja ga volim kad se lepo spremi i onako hladan. mljac.....

afro :evil: na svu muku dijete sa da mislim o tri lece.:sad2:
///sve te ja razumem evo se borim vec mesecima vise ne jedem nego sto jedem, hocu reci porcije su mi minimalne...i dzaba, dok sam mogla da se krecem nije bilo tih problema...bar u moje vreme kad sam bila u tim nekim vasim godinama (mladim), sad se v drugacije hranite i naravno da imate vise tegoba sa kilazom...i skroz vas razumem....kad mene u ovim godinama to nerviram samo mogu misliti kako je vvama...

kondenzovano, obicno i slatka pavlaka.

ja ga pravim od obicnog brasna, nikakva mesavina. i bude kao koh, ne bude brasnjav i hlebast.
...ja pravim odlican koh ali samo stavjam psenicni griz koliko jaja duplo griza i preko vruceg prelijem vruce mleko....savrsen kad se ohladi tacno bi preko toga mogao taj karamel i niko ne bi znao da nije pravi trelece....ali ne pravim, to mi je nesto sto jedem samo kad odem kod dece....prija to vrlo cesto pravi nekako taj kolac vezujem za njih tamo...

Afro stvarno ima u zdravoj hrani?jel na merenje ili u kutiji kao dr etker?
Ako pazis na hranu,bolje ti je da te snicle pomesas sa nekom kesom smrznutog povrca i malo pirica ili kus kusa ili sta vec imas i napravis djuvec.bolje je od sosova na bazi brasna i pavlake

Afro stvarno ima u zdravoj hrani?jel na merenje ili u kutiji kao dr etker?
Ako pazis na hranu,bolje ti je da te snicle pomesas sa nekom kesom smrznutog povrca i malo pirica ili kus kusa ili sta vec imas i napravis djuvec.bolje je od sosova na bazi brasna i pavlake
...joj pa svi mi ruckovi tako izgledaju, samo sto nije bilo skoro svinjskog mesa nego uglavnom piletina, koja mi je pocela da ide na zivce i da smrdi, zasto ne znam, ali nekoliko puta sam dolazia u iskusenje da sve srucim u smece zbog tog smeka od piletine...:(
...juce uzeh te divne snicle od ruze, to je posle sola najmekse meso i nesto mi greota da pravim djuvec od toga, to moze od buta....a kao pazim sta jedem i cak samo povrce izdinstam pored mesa ni pirinac ni kus kus, tu i tamo sam dodavala po vrlo malo jecma ili prosa...jedem bez hleba...i dalje sam debela i dalje imam stomak kao trudne zene pred porodjaj, ja toliki ni tad nisam imala i jako me nervira i budem nervozna kao pas...
...pojem mleko bez laktoze i nisam zadnja dva dana naduvena, ali stomak je tu i dalje...ne pravim sosove sa brasnom nikad....samo sipam tu neku pavlaku i dodam malo zacina zbog ukusa i ostavim da se ukrcka...bude ok skroz i bez brasna...ali debela zena cu cini mi se biti do ko zna kad...:(

....boze ne odgoorih ti za ovo sto si me pitala....ja mislim da je u kutiji nemoj mi verovati, ako ti nije hitno ici cu u ponedeljak na tu stranu pa cu svratiti i sve proveriti i slikacu ako ti znaci,, poznajem zenu koja radi kod njih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back