Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne znam dal imam ili ne...nemam simptome. msm, ja sma detaljno ispitana posle povrede kicme 2014 sa sve hormonima stitne zlezde. :zcepanje: tad su bili u granicama normale.
sto bi imala
a I nije u tome poenta
vec u tome da covjek na takve stvari tipa promijeni ti se preferencija ili ukus neke hrane odjednom...najcesce ne obraca paznju, a moze upucivati na neke promjene u organizmu

cene su im vise od 2300 dinara. ovo je stvarno dzabe. a i prave mi se galete i topli sendvici, bez paljenja rerne.

neki stave kao neku plastiku, pa se otopi. mozda je to bilo pre.
Kad sam uzimala ovaj moj bio je i takav u tehnomaniji, al ne znam cenu, meni taj nije privlacan, ne treba mi onaj trouglasti, ne pravim takve sendbice, a ni za vafle, pravim ih ko americke palacinle u tiganju, necu se mlatim sa pranjem tih zlebova....

Nista, idi uzmi cim se pojavi

Колега донео пуну кутију тек испечених кифли, бака његова правила :heart:
Нисам одолела, две сам појела. Оно је рајски залогај. Мислим да са машћу меси тесто.

Колега донео пуну кутију тек испечених кифли, бака његова правила :heart:
Нисам одолела, две сам појела. Оно је рајски залогај. Мислим да са машћу меси тесто.
Jesi obukla brus? Ne znam koliko bi se babi dopalo da mu pred unukom jedes kiflice bez brusa :deda:

PSX_20200602_141443.jpg

PSX_20200602_144718.jpg

džem od jagoda je odličan, možda je trebalo za nijansu da bude slađi, ali ja ne volim mnogo šećera da stavljam. malo dete kaže da je savršen, ali ja njemu ništa ne verujem :heart:
Колико си шећера ставила на кило јагода?
Ја се каним да направим 2, 3 тегле...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back