smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
mene uopste ne tangira ko sta voli ili ne voli da jede.ja volim da ugodim onima kojima kuvam i to i radim sa zadovoljstvom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo o ovome se radi, može joj se da izvoljeva.
Ma, ne vredi, već sam im nekoliko puta držala bukvicu svima, za nedeljnim ručkom, celoj porodici, pošto ni mama ne voli štošta a ni tata.
Već me je i sramota da tupim, samo pogledam bezizražajno, slegnem ramenima i nastavim da jedem.
Jedino ovaj moj sve voli i sve jede.
Al njegova sestra je preterala sve mere i granice, prvenstveno lepog ponašanja.
Meni je ok da neko ne voli nešto ali ne i čitave grupe jela, to je čista razmaženost i, u ovom slučaju, predrasude i strah od nečeg novog.
Pride, ne radi se o tome da ne voli nego nije navikla da jede i onda kaže kako joj je to fuj.
Na ljude koji govore fuj na hranu sam alergična.

Парадајз чорбица и гомбоце с воћем(не мора увек бити шљива).
Још се у шљиву на место коштице стави бадем који може бити пресан, или пржен, онда је ароматичнији, а још прИко свега и додатно умочен у мед!
Лаки летњи ручак!
Бтв гомбоце кад су готове уваљају се у хлебне мрвице које су зашећерене и упржене на путеру, или неком ароматичном уљу као тамно сусамово!
![]()

Лако је теби сестро слатка, маваши гери ђоном преко губице и после једу ко бесни!imamo iste zaove...
nemam ništa protiv da neko ne voli neku vrstu hrane,ali imam protiv nepristojnosti za stolom (fuj) i nepoštovanja osobe koja je utrošila i vreme i snage da sve to spremi...
to je za mene stvar nekulture i nepristojnosti...
ja sam zato namerno počela da spremam baš ono što ona ne voli...
a muža sam godinama navikla da jede sve namirnice i da ne komentariše za stolom,jer nije lepo...
uzgred,ono što najviše i dan danas mrzim kod svoje svekrve je kad se iznese meso na poslužavniku na sto,ona uzima prstima meso,pa ostavi pa bira drugo...mislim,užaaaaaaaaas
Примитивизам из америчких тзв комедија.Moja jako dobra prijateljica je tako otpisala jednog druga njenog momka,
kad je videla da je isti, na slavi kod prijatelja, gadjao nekog druga kolacima.
Koja bahatost!
e to je baš baš fuj...Moja sveki je jednom na rostilju zavukla ruku u serpu sa mesom i pocela da vadi sa dna i stavlja drugima u tanjir!
Ja![]()

Лако је теби сестро слатка, маваши гери ђоном преко губице и после једу ко бесни!

pogotovo se može biti ljubazan,uljudan i pristojan za stolom...
), već propratno ponašanje i tvrdnje kako je nešto odvratno i grozno i bljak a da nije pošteno ni probala 
Парадајз чорбица и гомбоце с воћем(не мора увек бити шљива).
Још се у шљиву на место коштице стави бадем који може бити пресан, или пржен, онда је ароматичнији, а још прИко свега и додатно умочен у мед!
Лаки летњи ручак!
Бтв гомбоце кад су готове уваљају се у хлебне мрвице које су зашећерене и упржене на путеру, или неком ароматичном уљу као тамно сусамово!
![]()

))))
))))
Meni se pegla na neprocedjenu supu. Bukvalno.
Kad odem kod mame i vidim da nije procedila supu dodje mi da vrisnem. Retko se desi ali je stvarno be (sto moj sin kaze)...
Raspali luk i povrce pliva po supi... idi bezi... uvek sipam ali jedem kao na robiji da sam...
I kad mi ture kis.kupus salatu pored nosa... presedne mi bilo koje jelo... kad moram to da udisem dok zelim da uzivam u ukusu onog sto jedem .
I supu iz kesice kad vidim kod svekija... a neprijatno mi odbiti... ili one riblje stapice...