- Poruka
- 20.599
Znas kad smo jednoj maloj bebi pokazali gumenu sisu,
ona je odmah capila da sisa.
Instikt
Kod muškaraca taj instinkt radi dok ne umru, mojne brineš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kad smo jednoj maloj bebi pokazali gumenu sisu,
ona je odmah capila da sisa.
Instikt

...jeste, i meni se dopada kako si se lepo snasla...originalno, a ukusno
...e sad kako su moja deca sto se slatkog tice probiraci, ne znam kome bih ja tu tortu i pravila, jedino sebi samoj, ovu Vraganinu bi vec jele, ali da ne pominjem da ima sira
vec da lukavo cutim...inace ni to ne bi, mada vole klasican ciz...sve u svemu zato i ne znam, a ni ne pokusavam da pravim puno toga kad nece ni da probaju...radje bi jele
obican cokoladni keks...baksuzi![]()

Sad nevezano za tebe i tvoju decu, al što to izvoljevanje mene nervira.
Juče žmuova sestra - ne volim pečurke, ne volim gomboce sa šljivama, šufnudle niti bilo koje bareno testo, to je fuj, pa ne voli batak a nije ljubitelj ni belog mesa, o iznutricama da ni ne počinjemo, o j.bte mislim se hoćeš li umuknuti, ne mogu više da se suzdržavam da ne zucnem, a ako beknem, neće biti ništa lepo![]()
Pa jel treba da jede ako ne voli?
Sad nevezano za tebe i tvoju decu, al što to izvoljevanje mene nervira.
Juče žmuova sestra - ne volim pečurke, ne volim gomboce sa šljivama, šufnudle niti bilo koje bareno testo, to je fuj, pa ne voli batak a nije ljubitelj ni belog mesa, o iznutricama da ni ne počinjemo, o j.bte mislim se hoćeš li umuknuti, ne mogu više da se suzdržavam da ne zucnem, a ako beknem, neće biti ništa lepo![]()
u principu i ja nogu da jedem sve, samo da nije bljutavo, sa nema neki miris da ti se zeludac podigne itd, ili bas neka splacina, al to retko zaista
ovako ne kontam kako neko moze za gomboce da kaze da su odvratne i da ne jede kada je to zaista nesto ukusno
msm sta ima da ti se ne svidja tu, ne kontam
Ма обично пресеравање. Особа тако даје себи на значају.
Да видиш како би јела да је стварно гладна, да све пуца.
Mae geri nogom u gubicu!!!Зашто јој ниси рекла оно што мислиш о таквима? Размажени људи треба да се суоче са последицама свог понашања.

u principu i ja nogu da jedem sve, samo da nije bljutavo, sa nema neki miris da ti se zeludac podigne itd, ili bas neka splacina, al to retko zaista
ovako ne kontam kako neko moze za gomboce da kaze da su odvratne i da ne jede kada je to zaista nesto ukusno

Ako su te gomoboce knedle sa sljivama, ni ja ne volim. I meni je kuvano testo odvratno.
I zato nema šanse da probam gomboce, čak ne volim ni kada ih neko jede u mom prisustvu, jer me njihov presek asocira na nešto nejestivo. 
One u principu jedu sve od 'leba,luka i cvaraka do tatar bifteka..ali nisu ljubitelji vocnih torti i kolaca svih, tu nesto biraju i taj coko ciz su jednom probale nisu se ne znam zasto odusevile i od tad je prica..mi to ne volimo..da im ne kszem sa cim je jele bi..kao jednojsjcani blizanci su, sto se hrane tice..a i to kao biranje je pocelo od skora...nije toga bilo kad sam se ja pitala, jer je kod mene vszilo pravilo, ne moras da volis, ali moras da jedes ono sto je ba stolu, i tu nije bilo rasprave..sad kao odrasle mogu da ne jedu sta im volja, ali je opet jako malo toga sto ne jedu...sreca pa imaju dobar metabolizamSad nevezano za tebe i tvoju decu, al što to izvoljevanje mene nervira.

tako je moja koleginica u hotelu digla frku da ne jede jaja i da nema sta da doruckuje
a licno sam video da jede jaja
znaci preseravanje malog idiota
haaaj
dok paradajz corbu jako volim, sos od paradajza obozavam, itd...