Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.255
kupus

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Тај мирис за кога веле да је од неких сумпорних једињења нестане врло брзо док се капуста изнесе на астал... а онда 'ладнА купуса рибанца и врућих чварака!!!Meni se pegla na neprocedjenu supu. Bukvalno.
Kad odem kod mame i vidim da nije procedila supu dodje mi da vrisnem. Retko se desi ali je stvarno be (sto moj sin kaze)...
Raspali luk i povrce pliva po supi... idi bezi... uvek sipam ali jedem kao na robiji da sam...
I kad mi ture kis.kupus salatu pored nosa... presedne mi bilo koje jelo... kad moram to da udisem dok zelim da uzivam u ukusu onog sto jedem .
I supu iz kesice kad vidim kod svekija... a neprijatno mi odbiti... ili one riblje stapice...

slata od kiselog kupusa i nije za svakoga, pogotovo ne za razmazene jedinice

Што би Бело Копче рекло:Kod nas sargarepe ne ostaju... medo samo trazi jos jos jos... pa bude kao narandza![]()
Treba mi ideja, kuvari... šta da napravim od šargarepa... ostalo mi je istih, a ne znam šta ću sa njima...
Zahvaljujem![]()

Treba mi ideja, kuvari... šta da napravim od šargarepa... ostalo mi je istih, a ne znam šta ću sa njima...
Zahvaljujem![]()
Нарендај, додај маслиново уље, мало лимуна и соли и ето ти салате.
...e da vidis to sam zaboravila, mi smo tu salatu nekad bas cesto jele, i sad doduse jedemo ali sa kupusom, sve ubacim u secka
i ako imam cveklu, ako ne samo kupus i sargarepa..super bude..
Или комбинација са наренданим целером.
..e taj celer mnogi ne vole...meni ne smeta u supi corbi,ali svez nisam jela...keleraba mi je skroz ok, kao rotkvica ima neutralan ukus pa moze uz sve tako sirova...
Свеж, нарендан уз додатак лимуна, мајонеза и павлаке - за мене нема ништа боље. Може и са киселом јабуком.
+ kasika milerama i majoneze
Да, то сам и написала. Могу и сецкани ораси.

uf, mogu : )
jos ako ima koji waldorf![]()

Да, дођосмо до Валдорфа.
Знаш како ми се сад једе баш то, ужас...

...imaju lepe kuglice od sargarepe....bas onako lagan kolac...a ako hoces slano sto ne napravis cuspajz od njih uz neko mesce...i eto...
sto ne cuspajz od sargarepe?

Нарендај, додај маслиново уље, мало лимуна и соли и ето ти салате.

Ja bih je oljustila i grickala svezu...![]()