Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se pegla na neprocedjenu supu. Bukvalno.
Kad odem kod mame i vidim da nije procedila supu dodje mi da vrisnem. Retko se desi ali je stvarno be (sto moj sin kaze)...
Raspali luk i povrce pliva po supi... idi bezi... uvek sipam ali jedem kao na robiji da sam...
I kad mi ture kis.kupus salatu pored nosa... presedne mi bilo koje jelo... kad moram to da udisem dok zelim da uzivam u ukusu onog sto jedem .
I supu iz kesice kad vidim kod svekija... a neprijatno mi odbiti... ili one riblje stapice...
Тај мирис за кога веле да је од неких сумпорних једињења нестане врло брзо док се капуста изнесе на астал... а онда 'ладнА купуса рибанца и врућих чварака!!!:zaljubljena:

...imaju lepe kuglice od sargarepe....bas onako lagan kolac...a ako hoces slano sto ne napravis cuspajz od njih uz neko mesce...i eto...

- - - - - - - - - -

...nama ostalo nekog sira raznog i celo pakovanje mocarele koja je pri isteku roka, pa ce sutra biti pasta sa 4-5 vrsta sira...a ostace i za jednu domacu pizzu u kojoj ce preovladavati
sir..da se pojede to...

...imaju lepe kuglice od sargarepe....bas onako lagan kolac...a ako hoces slano sto ne napravis cuspajz od njih uz neko mesce...i eto...

Koje su to kuglice? :D

sto ne cuspajz od sargarepe?

Zar se cuspajz beše ne pravi tako što se dinsta luk prvo? Njega ne smem pa mi kvari koncept :dash:

Нарендај, додај маслиново уље, мало лимуна и соли и ето ти салате.

Jel može i bez limuna? :mrgreen:
Ali da mogla bih bukvalno samo kao salatu uz nešto... ;)

Ja bih je oljustila i grickala svezu... :)

Na kraju će biti i ovako :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back