- Poruka
- 121.866
E samo da nije ovog žutog soka u flaši od piva....![]()
pa to ja ko piccka neka prava pijem satro pivo, sta cu kad ne volim pravo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E samo da nije ovog žutog soka u flaši od piva....![]()

Па сад од нечега се умрети мора, дал од мача, ил' од бритке сабље....
Уствари знам, само да те обавестим да су (скоро) сви паразити риба неотпорни на топлокрвне организме.
Да нпр унесеш рибљу пантљичару, што би био непојмљив успех јер је ем у цревима, ем је јасно видљива, крепала би још у желуцу, исто тако и јаја већ споменуте пантљичаре.
Ма све су оне дим на води, иначе полинежани као чувени гутачи&обожаваоци пресних рибица не би ни егзистирали.nije u pitanju samo jedna vrsta
informisi se bolje

Они често остају данима на океану ако мало улове и то мало уловљеног користе као пресно да преживе док су на води.koliko znam, a ne znam o tim narodima previse, oni mahom termicki obradjuju ribu
Има.razni narodi imaju razne nacine da sprovedu ciscenje od parazita
tj imali su
danas se mahom svi oslanjamo na medicinu
takodjer, ljudi koji pripadaju rizicnim skupinama tretiraju se periodicno preventivno

Није ме мрзело и прекопао сам кућну апотеку.Има.
Чак рецимо шимпанзе једу лишће неког дрвета које је антихелмитик, али наш случај...
Са око две године млађа близнакиња(млађа неколико минута, ако је млађа, тј ако је нисмо накнадно заменили) тек што је скинула пелене се стално чешала по задњици и жена закључи да имају гЉисте.
Мачке, пси по дворишту, играле се по песку(има забавиште на око 300 метара од куће и тамо смо водили децу и пре него што су доста касније регуларно кренули у предшколско).
Кад оно поруб, зликовац се завлачио у боољоо!!!
Ипак смо сви попили неки антихелмитик широког спектра, тек реда ради.
Није ме мрзело и прекопао сам кућну апотеку.
Оставили смо кутијицу тог лека ако не дај Боже још који пут устреба, зове се Мебендазол.
Ето ако још неко сумња да има паразите да зна... иначе у општем случају ивермектин је мајка Јања убија све, од глиста, метиља, црва у роговима животиња до шугарца и бува!
Наравно, али убија глисте по цревима, нпр токсокару канис неће убити, али оксиуре, аскариде, пантљичаре(али не и псећу)..ima mebendazola po apotekama, al ne ubija on sve unutrasnje parazite
za ivermektin nisam sigurna da je za ljudsku upotrebu, a takodjer ne djeluje na sve
U slucaju skotskih ovcara ( moj pas) nije, ubija i samu zivotinju.Није ме мрзело и прекопао сам кућну апотеку.
Оставили смо кутијицу тог лека ако не дај Боже још који пут устреба, зове се Мебендазол.
Ето ако још неко сумња да има паразите да зна... иначе у општем случају ивермектин је мајка Јања убија све, од глиста, метиља, црва у роговима животиња до шугарца и бува!
Зависи где.za to sigurno postoje ozbiljni razlozi
koliko se sjecam m. radi na toxicare - psecu i maciju
Ти шкотски овчари имају још неке специфичности које их чине доста осетљивим, али кажу да су најинтелигентнији пси.U slucaju skotskih ovcara ( moj pas) nije, ubija i samu zivotinju.
Nije tas lek bas za zezanje.
Зависи где.
У пробавном тракту их убија, али кад се скрцају у унутрашње органе не.
Међутим токсокаре су метиљаве(у смислу слабе и никакве) и организам их уништи, сем...
Организам тј имуни систем их уништи јер крв садржи имуни одговор на паразите, али проблем је кад токсокаре продру у очну јабучицу, ту нема крви, а стварају сметње у виду!!!
- - - - - - - - - -
Ти шкотски овчари имају још неке специфичности које их чине доста осетљивим, али кажу да су најинтелигентнији пси.
Извини, али токсокара канис је регистрована у очним јабучицама људи и животиња.sori, al pricas gluposti
ti paraziti u nama ne mogu zavrsiti ciklus, ali se itekako mogu ucauriti u tkivima
i to moze biti vrlo nezgodno
pomenuti lijek radi na ono sto je navedeno
Извини, али токсокара канис је регистрована у очним јабучицама људи и животиња.
Обрати пажњу да то није завршен циклус.
Јбга излетела си се.to ja nisam ni sporila, naprotiv
Јбга излетела си се.
Можда звучи невероватно, али у неколико случајева у животу чак и мени умало то да се деси!
procitaj ponovo sta sam napisala
То ја нигде нисам рекао, нити дао пример за то.sori, al pricas gluposti
ti paraziti u nama ne mogu zavrsiti ciklus, ali se itekako mogu ucauriti u tkivima
i to moze biti vrlo nezgodno
pomenuti lijek radi na ono sto je navedeno
То ја нигде нисам рекао, нити дао пример за то.
Не знам зашто си то написала?
Пошто нисам написао ништа што би указало на завршен циклус тог паразита(ког?!?) било би поштено да ти то наведеш.procitaj sta si napisao i procitaj ponesto o parazitu kojeg spominjes pa ce ti valjda bit jasno
Пошто нисам написао ништа што би указало на завршен циклус тог паразита(ког?!?) било би поштено да ти то наведеш.
И паразита и пост, тек да се не прегањамо с паразитима на теми о кувању.
Шта не завршава циклус?zasto ne zavrsava ciklus...poznavaoce...stvari
Шта не завршава циклус?
Наведи споран пост или је очигледно да си се погубила па сада говориш у загонеткама.