електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
...jestea ali to onda nisu priganice...
...priganice se jedu i u vreme posta....a ovo sve drugo sa dodatcima ne moze....
Ја верујем да су уштипци и приганице једно те исто.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jestea ali to onda nisu priganice...
...priganice se jedu i u vreme posta....a ovo sve drugo sa dodatcima ne moze....

ocigledno nisu samo crnogorski
Ја верујем да су уштипци и приганице једно те исто.
zapravo, nisu opce crnogorski
Црногорци колача и немају.
da da, bas su ko mini krofne, taman si ubola, sad cu da dodam tamo

..pa ni ovo nije bas tacno....
nisam se bavila toliko njimaako pises tekst o tome
napravi mali search
fritule su tradicionalno jelo i bitno je da to pokrijes tekstom
e, ako oces bas eksperimentirat
dam ti recept za tortu makaranu
ona je tradicionalno bash nasha
i rijetko ces naci dobar recept
neobichna je torta i ljudi je ili vole ili mrze
nema sredine
nisam se bavila toliko njima
msm nije mi to ni bila ideja ya temu, tema je kako bryinski spremiti dorucak detetu koje oboyava testo hehehehe
imacu te u vidu kada se budem namerila za istrazivanje kuhinje tvog kraja, mada kazem ti, ne udubljujem se previse, najvise zbog klinaca
kod nas je trenutno najbitnije samo napuniti stomake
ne zanima ih nista drugo hehehe

Па види, знам по мојој покојној баби са Цетиња - њени једини колачи су били некакви хипертврди кекси од којих би се кућа могла зидати.

jao mislila sam na rustule.odrekla bi me se crna gora

a veruj odrekla bi me se i domacica da mi vidi mafine

fritule
2 jajeta
400 ml jogurta
2 kesice vanil šećera
malo soli
2 kašičice šećera
20 kašika brašna (mada realno treba više, sigurno 25)
1 kesica praška za pecivo
1 kašika rakije
sve izmesate i przite u ulju
brasna mozete i vise dodati, ne treba da bude mnogo tecno da se razliva
kasicicom vadite i spustate u ulje
pospete prah secerom

Eeee... moja supruga više i ne zna koliko ima gedžeta... Tako je to kad se udaš za ITjevca... Ajped je dobila onog dana kad se pojavio u radnji, ali ga nešto ne voli preterano, uglavnom skuplja prašinu... obično koristi laptop, a za ta ad-hoc surfovanja najčešće mobilni telefon. E sad kad bih zalepio Ajped za frižider (za recepte i muziku, recimo), ona bi koliko odma' rekla da joj treba.nadam se da upravo pravis mentalnu biljesku - poklon supruzi za slijedecu godisljicu ajped ili ajped mini...istraziti koja joj dijagonala vise odgovara...

Eeee... moja supruga više i ne zna koliko ima gedžeta... Tako je to kad se udaš za ITjevca... Ajped je dobila onog dana kad se pojavio u radnji, ali ga nešto ne voli preterano, uglavnom skuplja prašinu... obično koristi laptop, a za ta ad-hoc surfovanja najčešće mobilni telefon. E sad kad bih zalepio Ajped za frižider (za recepte i muziku, recimo), ona bi koliko odma' rekla da joj treba.

svoju?

Svoju, nego kako.
Ona nije tu bila za moj rođendan, bila je 350km daleko. Ali mi je poslala buket cveća. Kada mi se pojavio neki čovek sa ogromnim buketom na vratima, rekao da je za mene, i ja onako zbunjena jedva pronašla koverat da vidim ko šalje, mal ' se nisam šlogirala. Baš me je ganula. Tako da sam ja jutros po mužu poslala tortu, a ja idem malo kasnije.

Eeee... moja supruga više i ne zna koliko ima gedžeta... Tako je to kad se udaš za ITjevca... Ajped je dobila onog dana kad se pojavio u radnji, ali ga nešto ne voli preterano, uglavnom skuplja prašinu... obično koristi laptop, a za ta ad-hoc surfovanja najčešće mobilni telefon. E sad kad bih zalepio Ajped za frižider (za recepte i muziku, recimo), ona bi koliko odma' rekla da joj treba.