27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
malopre krastavac salata sa kiselim mlekom, i malo belog luka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pljeskavice od tikvica i ementalera, plus tzatziki sa sveže ubraTom mirođijom... ispalo odlično. Danas koliko vidim ovde, dan za tzatziki... svi će gu izedu.![]()
Fala na savetu, napravio sam tek pola količine, mogu da dodam u ono što još nije isprženo... (za celer sam već nešto mislio da bi možda leglo, a kurkuma mi ne bi pala na pamet)nikad, ali NIKAD nemoj da zaboraviš u te pljeske da naseckaš list celera i staviš malce kurkume

)))Убијамо се од истих.Napravila za ručak salatu od tune al je ipak nosim na posao za večeru, za ručak izeli kilo jagoda, od koga je dosta je)))

Pljeskavice od tikvica i ementalera, plus tzatziki sa sveže ubraTom mirođijom... ispalo odlično. Danas koliko vidim ovde, dan za tzatziki... svi će gu izedu.![]()
Pa da ne pojedo' ovu masnu pola-kile-pljesku Lokijevu pre pola sata, možda i bih... sad je sve gotovo, odo da se pozdravim sas rodbinu i drugovi na feis....zdrava hrana pljeskavice od cacikija tikvica i elemenata, bato, ti ce zivis doveka. sta ce radis sa svim tim vremenom?

Pa da ne pojedo' ovu masnu pola-kile-pljesku Lokijevu pre pola sata, možda i bih... sad je sve gotovo, odo da se pozdravim sas rodbinu i drugovi na feis....![]()
Pa da ne pojedo' ovu masnu pola-kile-pljesku Lokijevu pre pola sata, možda i bih... sad je sve gotovo, odo da se pozdravim sas rodbinu i drugovi na feis....![]()
Kako Lokijevu?

Ajde kuvari podsetite me, mora li zelje da se bari pre nego što se ubaci u ručak,
imam batake, hoću nešto kao pilav ali da umetnem i dve veze zelja unutra. Znam
za pitu i sarmice, ali ovo nisam nikad radila, pa se dvoumim.