Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad moram recept.
mashala

glavica crnog luka, dv e glave ma yebes te glave t, YT.
samo jedna stvar, bez safrona ov ne vred. skuplji je od zlaa po tezii.

licno kuvao milion puta, zachine kupovao u afgan prodavnicic.
najbolji je afganski safron.

ovo pile kao neki golub..stade na plitak tanjir sve sa prelivom :(

- - - - - - - - - -

Pljeskavice od tikvica i ementalera, plus tzatziki sa sveže ubraTom mirođijom... ispalo odlično. Danas koliko vidim ovde, dan za tzatziki... svi će gu izedu. :)

nikad, ali NIKAD nemoj da zaboraviš u te pljeske da naseckaš list celera i staviš malce kurkume

Napravila za ručak salatu od tune al je ipak nosim na posao za večeru, za ručak izeli kilo jagoda, od koga je dosta je :))))
Убијамо се од истих.
Трака мало шира од 2м, скоро 20м дуга по 5-6-7 кила дневно... само што је на салашу па морам сваки дан да запалим ауто.
Ускоро стижеДу трешње!
:super:

Pa da ne pojedo' ovu masnu pola-kile-pljesku Lokijevu pre pola sata, možda i bih... sad je sve gotovo, odo da se pozdravim sas rodbinu i drugovi na feis.... :mrgreen:

u ti si ko m,oja pokojna keva. prasetina pa chajevi za mrsavljenje.
volis te bliskostocne ukuse i zacine?
ja sam omadjijan, od sirijskih maslina pa do zafrona. zafron skuplji od zlata i ovo je tajna, pomesao sam ga sa duvanom malo, stavio u bong i pushio... heroin ne moze da pridje kolko je dobro.

videces za par godina kad ga zabrane.

a kako lepo mirise, ko mlado piche

Pa da ne pojedo' ovu masnu pola-kile-pljesku Lokijevu pre pola sata, možda i bih... sad je sve gotovo, odo da se pozdravim sas rodbinu i drugovi na feis.... :mrgreen:

Loki i Mara neprevazidjeni :zaljubljena:

@jos na poslu...nemam pojma. Kad dodjem kuci mrtva gladna pa sta cu pre.. dok spremim..vidim da ce Monument dostava opet da radi...pucamo pare bez veze al ili to ili jaja vec vidim..

Ajde kuvari podsetite me, mora li zelje da se bari pre nego što se ubaci u ručak,
imam batake, hoću nešto kao pilav ali da umetnem i dve veze zelja unutra. Znam
za pitu i sarmice, ali ovo nisam nikad radila, pa se dvoumim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back