- Poruka
- 6.173
ma nije sto voelmo
nego sto ide gratis uz Colu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije sto voelmo

Zbog čega ljudi bacaju pare na takve stvari? Zašto jesti paradajz u martu? Kao kada bi sada neko kupio dinju da jede.
Ili lubenicu, svejedno......ima na pijaci, a ima i u maxi-ju....mada mislim da je to bas, bas "vestacko" jos uvek..
Pil.dzigerica i corbica od povrca.
Izvadila sam i krmenadle to cu kasnije sa krompirom u rernu
uh gde imaju tikvice sad?
naručili roštilj i nema zinem do sutra
puna je svezeg zelenisa i povrca..Mi sinoć bili u restoranu na večeri, i kupus salata bila dekorisana paradajzom. Skroz bez mirisa i ukusa, kao plastičan.Zbog čega ljudi bacaju pare na takve stvari? Zašto jesti paradajz u martu? Kao kada bi sada neko kupio dinju da jede.
Ili lubenicu, svejedno...
..)
ja ga kupujem
ceri i ili onaj sljivar duguljasti
daleko od toga da je najukusniji kao onaj koji nije rastao ispod plastenika, al nije ni toliko odvratan ni nejestiv
bas sam pricala sa dr koja je homeopata, a pre nego sto se usmerila na usavrsavanje u alternativnom pravcu diplomirala je na klasicnoj medicini
i ona mi kaze - ukoliko se pravilno hranis, sve te otrove koji se koriste da bi povrc i voce izaslo na trziste tvoja jetra procisti..mnogo je gore da se hranis sintetickim otrovima koje jetra ne preradi..tipa margarini i sl..
sa jedne strane grozimo se nesezonskog povrca, a sa druge opusteno zdravo trpamo margarine svojoj deci na tanjir
Mi sinoć bili u restoranu na večeri, i kupus salata bila dekorisana paradajzom. Skroz bez mirisa i ukusa, kao plastičan.Zbog čega ljudi bacaju pare na takve stvari? Zašto jesti paradajz u martu? Kao kada bi sada neko kupio dinju da jede.
Ili lubenicu, svejedno...
sa jedne strane grozimo se nesezonskog povrca, a sa druge opusteno zdravo trpamo margarine svojoj deci na tanjir
Mi smo danas bili na ručku, proslavili zlatnu svadbu mojih roditelja.
I ja ne znam da li sa mnom nešto nije u redu, ili sam zaboravila kakva je hrana u restoranu, ali meni je sve bilo onako, ništa naročito. Jela sam oslića ispod sača, sa nekim mešanim povrćem isto ispod sača, bilo je kao djuveč. U stvari ko mi je kriv što sam pre neku godinu u Grčkoj jela neku ribu, jesam je platila 18 evra, a vala i vredela je. I sad mi posle te nijedna ne valja. Ne baš da ne valja ali ....
Dobro, osoblje je bilo izuzetno ljubazno i predusretljivo, svi gosti lepi i lepo raspoloženi, pa je hrana bila sporedna.
Tortu sam naručila i isto nisam naročito zadovoljna. Zove se čoko-orah, ali ja tu orahe nisam osetila, a bogami, ni čokoladu. Sve neki šlag.
Izvinjavam se što se kitim tudjim perjem, ali prilika je posebna: