gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Ja bih testeninu skuvala, meso izdinstala, I ondabu.rernu samo koliko da se zapece :-)
Mi danas opet slatki kupus
Mi danas opet slatki kupus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvadila sam ml.meso.
Sad bi ja da ga napravim sa testeninom, npr.makaronama, pa u vatrostalnu, preko stavim sira i milina.
Ali me zanima,
jel da izdinstam prvo to mleveno? Ne sme zivo u vatrostalnu? Nece se skuvati/ispeci?
Jel da skuvam testo prvo ili moze direkt u rernu?
Додам у 200г млевеног меса једно умућено јаје, осолим, обиберим, додам кафену кашичицу љуте млевене паприке и све прелијем хладно цеђеним маслиновим уљем, потом добро измешам и одвалим се од тога уз неку жестоку салату као рен, ситно сецкани црни/црвени лук са сољу, бибером и преливен већ споменутим уљем, у сезони с парадајзом луком и обичном + љутом паприком, итд.Ok.
Nego sam gledala onu reklamu na tv, stavise testeninu bez kuvanja u rernu

Šta u vatrostalnu, posudu, kake to veze ima. Ako na mene misliš, ja zapečem kad pravim lazanje. Ili pesticio. Špagete sig. ne.

))Šta u vatrostalnu, posudu, kake to veze ima. Ako na mene misliš, ja zapečem kad pravim lazanje. Ili pesticio. Špagete sig. ne.
Ja bih rekao da će biti kao kuvano i to još u mikrotal dupla neukusnost.
С десне стране у кесици.Gde je poznavaoče ovde kod tebe testenina? Ti pišeš o tartar bifteku, a Marica hoće da sprema testeninu sa ml. mesom.
Baba drumom, deda šumom.
Шунка, сланина, пршута, кобасице???inače živo meso... moja usta neće videti
Сланина и пршут(а) суше се на промаји, без термичке обраде као и шунка уосталом.slanina i pršuta se suše dakle nije sirovo
kobasice pržim skoro uvek
mislim na nepečene bifteke i slično
inače živo meso... moja usta neće videti
Сланина и пршут(а) суше се на промаји, без термичке обраде као и шунка уосталом.
Нису све кобасице за печење.
Печењу су намењене само оне од меса слабијег квалитета јер се не могу конзервирати сушењем и димљењем, квалитетније се једу суве и надимљене.
А бифтек може бити печен било јаче, било слабије, тј у жаргону крвав.