Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pravim nekiu budževinu
dinstam u vokuglavicu crnog luka, šargarepu, glavice brokolija, šampinjone i to ću posle
da prelijem sa onim C sosom sa začinskim biljem što se razmuti
sta ce ti bre ti emulgatori i aditivi..dovoljno ti je samo da nacedis jedan limun preko tog povrca i da imas lak i zdrav obrok

sta ce ti bre ti emulgatori i aditivi..dovoljno ti je samo da nacedis jedan limun preko tog povrca i da imas lak i zdrav obrok

Ne spremam veceru, bas retko.
Dorucak je vocna salata, nekada dodam bademe/lesnike,,.., med.
Za rucak je obavezna supa (domaca) i obilna salata + sta jos napravim.
Za veceru dobije kiselo mleko, solju jogurta, solju mleka sa kasicicom meda,...
Ako pravim proju, kflice, pogacice,... nekada je to dorucak ili vecera, ali gledam da cesce bude kao gore.
I polako mu uvodim dane samo sa svezom hranom, tj. vocem i povrcem iz blendera.

ne znam koliko ti dete ima godina, ali moj sin od 11 godina ne bi mogao od ovoga da prezivi
aktivno trenira 3 puta nedeljno, plus ceo vikend utakmice, trosi se mnogo. plus, krenuo dosta nagli rast i razvoj i vecera mu je pravi veliki obrok, isto kao I rucak. Ima 36 kg, 150cm, strasno je mrsav, odnosno atletski je gradjen I nema grama sala. Vecera je recimo 3 jajeta na oko plus velikia solja mleka ili jogirta, 3,4 slane palacinke plus 2, 3 slatke, 4 proje (one iz kalupa), dva parceta pite sa sirom, itd.
ja se trudim da spremam veceru, pravim pite, proje, palacinke, korpice sa jajima, makarone sa sirom, itd. uglavnom ostane I za dorucak. Kad dodjem kuci s posla, prvo uvece spremam veceru, pa rucak za sutra, ili istovremeno.
juce su bile lazanje za rucak, slatko nisam spremala jer smo isli u goste na tortu.

i oni i drustvo..svi jeduna kasicicu..
 i oni i drustvo..svi jeduna kasicicu..