Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
torta broj jedan gotova 
samo sutra da je ukrasim slagom ili slatkom pavlakom, a prekosutra pravim drugu.
odlucila sam se za stari mamin recept i banana tortu i ispade cudoviste od najmanje 5kg
hvala za recept za mojito, imam sve osim sveze nane, jedva cekam da je nabavim. dive, jesi stavljala u sejker ili 'nako samo ?
samo sutra da je ukrasim slagom ili slatkom pavlakom, a prekosutra pravim drugu.
odlucila sam se za stari mamin recept i banana tortu i ispade cudoviste od najmanje 5kg
hvala za recept za mojito, imam sve osim sveze nane, jedva cekam da je nabavim. dive, jesi stavljala u sejker ili 'nako samo ?

) ali to ti je kubanska verzija iako je istog imena kao bakardijev(Kastro zauzeo Bacardi fabrike posle revolucije pa i otuda ista imena),kao i Bacardi skupa je ovde.
Greota je ljudi.

i to ne reform zbog kooje sam pretopila margarin i odstranila vodu, nego cu obicnu tortu sa nadevom od oraha i neku sa pomorandzom i cokoladom. ne zna zasto, ali zasto sam morala da blejim u kuvar i nadjem recept koji mi se ucinio lagan i sa puno fila...reformica ostaje za neki drugi put. al' ko zna sve je jos neizvesno imam materijal za obe torte, a i jos neku. 

mogla sma i mimozu da pravim ili tako neku salatu, ali ja rusku volim...ono mi je malo dosadno kackavalj, sunka, pavlaka i sve tako nesto....ruskica ipak ima neku dozu sarma sa sargarepom i graskom. 

lele KOJI domatjin 
) kupila sam u kantini 3 skuse pecene sve sa prilozima za veceru