Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zlozika, meni samo jedno..dva rebarceta topla? može? :)

devojke, pogače i pite su vam prelepe..:zaljubljena:

ps.. ja sam ipak udinstala batak+karabatak sa polutkama krompira

- - - - - - - - - -

šta koči ovo Krstarevo ?

2x2n.jpg

cesnica

obicno stavljam fotografije onoga sto sam spremim, ovaj put samo uzivam!

Dosli s ručka od njegovih..
Domaca supa,prasetina,ponova ne šnicle s kackavaljem,punjene pečurke,paprike punjene sirom , pa pohovane,kupus salata,pomfrit,pečena paprika....
Bas je sve bilo jako lepo.
Posle cesnica...nakon 4 godine za redom,novčić nije kod mene.
O ostalim kolačima i necu,ionako nisam ljubitelj...

Kakve divne raznovrsne pogače.... milina pogledati, kao na izložbi.

Zlozi, kako je ispala topla guda... 2 dana o njoj pričaš!

Mi smo tradicionalno bili kod mojih roditelja na ručku, pa nisam ništa spremala...

pravo da ti kazem meni je na kraju pozlilo od tople gude. svecano sam sebi obecala da vise nema toplih guda...do prve sledece zgodne prilike. :lol: ova je bila neka mlada 12 kg ukupno. i imala je lep odnos masti i mesa. kada se setim jedne godine sto je guda bila uzasno masna od tada vrlo pazljivo zagledam gude.

pravo da ti kazem meni je na kraju pozlilo od tople gude. svecano sam sebi obecala da vise nema toplih guda...do prve sledece zgodne prilike. :lol: ova je bila neka mlada 12 kg ukupno. i imala je lep odnos masti i mesa. kada se setim jedne godine sto je guda bila uzasno masna od tada vrlo pazljivo zagledam gude.

ja nasu nisam jela
stala mi je knedla u grlu kad sam je videla iseckanu na tanjiru
a kozica mlada, tanka, res..jadnaaa :rida:

E baš mi žao, a toliko si se radovala!

ja nasu nisam jela
stala mi je knedla u grlu kad sam je videla iseckanu na tanjiru
a kozica mlada, tanka, res..jadnaaa :rida:
Joj Dive, pa ku'ćeš lepše, samo da navališ....:konfete:

e to je malo cudno.

imam familiju koja ima familiju u ns-u. pa su mi poslali neke delikatese za novu godinu.

sir se zove svrljiski punomasni sa sremusem. onako kao komad od pola kilo, a sremus su zelene tackice. ako ne budem lenj mozda ti posaljem sliku na pp

ovde kaci sliku,volimo i mi ostali da uzivamo
divne su vam pogace,al domacica je....:respekt:

e to je malo cudno.

imam familiju koja ima familiju u ns-u. pa su mi poslali neke delikatese za novu godinu.

sir se zove svrljiski punomasni sa sremusem. onako kao komad od pola kilo, a sremus su zelene tackice. ako ne budem lenj mozda ti posaljem sliku na pp

ovde kaci sliku,volimo i mi ostali da uzivamo
divne su vam pogace,al domacica je....:respekt:

tako je, sliku javno... Ja htela da pravim tu pogaču-cvet kao Domaćicinu, ali mama kaže, neka ona će, kao i uvek... pa dobro..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back