babamara
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
Danas punila papriku pire krompir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ček da premestim, ipak je fotki ovde mesto...
...dive, aj na večeru...![]()
Ljudi ...šta mogu da uradim sa čajnom ...a da nije pica
Masna je za npr. špansku ili carsku pitu
Praviću tvoju kinder za slavu u nedelju, idemo do muževih na selo. Kaži mi , draga moja, onaj eurokrem, mažem ga na toplo ili na hladno ? I...ako može slika nekog jednostavnijeg ukrašavanja sa šlagom, da ne molujem tortu opet viljuškom ko što umemMi idemo na ručak kod moje tetke. Slikaću torte, jer sam stvarno velemajstor.
skromnost je vrlina![]()
Ljudi ...šta mogu da uradim sa čajnom ...a da nije pica
Masna je za npr. špansku ili carsku pitu
Praviću tvoju kinder za slavu u nedelju, idemo do muževih na selo. Kaži mi , draga moja, onaj eurokrem, mažem ga na toplo ili na hladno ? I...ako može slika nekog jednostavnijeg ukrašavanja sa šlagom, da ne molujem tortu opet viljuškom ko što umem![]()
mozes da je sameljes u napravis slane bakine kolace
Hvala , izgleda interesantnoNije masna za proju, ako je raspodelis tako da je po jedan kom. na vrhu svakog parceta, ili ako pravis u kalupima, na vrh stavis.
Mozes kiflice, to testo nije masno, a i klincima je prakticno za uzinu: 0,5 kg brasna, 1 kesica kvasca, 1 k.k. soli, 2 k.k. secera, 1 dl. ulja, 2,5 dl mleka. Ja pre neko vece pravila kao picu.
Pogledajte prilog 311875
mozes da je sameljes u napravis slane bakine kolace
neeeeepa kad mast iz cajne iscuri po rerni![]()
...sto ovo lepo izgleda, sta je to?
proja.
Praviću tvoju kinder za slavu u nedelju, idemo do muževih na selo. Kaži mi , draga moja, onaj eurokrem, mažem ga na toplo ili na hladno ? I...ako može slika nekog jednostavnijeg ukrašavanja sa šlagom, da ne molujem tortu opet viljuškom ko što umem![]()