27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
mi sinoc zavrsili cokoladnu tortu - danas za rodjendan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Završila onu tortu po receptu ZD. Ukrašavanje...pa ja sam zadovoljna, ne može biti kao ona kad napravi, ali, trudila sam se.
![]()
E pa valjda kinder, ona sa plazmomI šta je do kraja Mardž, kidi ili kinder?
Kad ti stalno pričaš o tim tortama, sad svaku kad pravim razmišljam o tome kako bi je ti napravila. I kad brojim onih mnogo kašika šećera, kažem sebi "ćuti, tako kaže ZD da treba a ona to bolje zna od tebe" i na kraju svaka bude ok kad zaboravim koliko sam šećera stavila...
Izvin'te što se ja sad mešam, ali stvarno mora da se stavi šta treba i koliko treba da torta i kolači imaju "karakter". Sad sam bila na nekoj slavi, kolači su samo izgledali drugačije, a svi su bili istog bezličnog ukusa. Niti su bili slatki, niti su se osećali orasi, niti nešto drugo... Torta lepa na oko, uredno napravljena, ali nema ukus, nekako prazna.... ne znam ni koja je ni šta ima u njoj, Ali znam domaćicu (tu čija je slava, ne ovu našu Zadovoljnu), štedi na svemu.
i da se stavi ovde slika i torte i pite, da se i mi "poslužimo" za rodjendan. I SREĆAN ROĐENDAN,bice na rodjendanu pita sa sirom,urolana je i stavljena u frizider, pa ce da se isece i tek onda pece
Ima svakojakih recepata po časopisima, sajtovima, kojekakvim kuvarima, neisprobanih, loših, nelogičnih. Zato treba slušati one koji znaju.Slažem se, ali meni mnogo kad u receptu piše, na primer, umutiti 5 belanaca sa 20 kašika šećera i peći. I onda pitam ZD, ona kaže tako to mora, ja napravim tako i bude super, a sledeći put budem pametna i smanjim šećer za pola i bude bljak, gnjecava kora a ne šuškava, pa od tada slušam sve šta mi kaže.
valjda ce biti, vecerasi da se stavi ovde slika i torte i pite, da se i mi "poslužimo" za rodjendan. I SREĆAN ROĐENDAN,kome god da je, da ga lepo i u veselju proslavi.
Ima svakojakih recepata po časopisima, sajtovima, kojekakvim kuvarima, neisprobanih, loših, nelogičnih. Zato treba slušati one koji znaju.
Ja sam neke probala pa korigovala po potrebi, sve pored napisala čega treba više, čega manje..... a koji recept ne koristiti uopšte.
Izvin'te što se ja sad mešam, ali stvarno mora da se stavi šta treba i koliko treba da torta i kolači imaju "karakter". Sad sam bila na nekoj slavi, kolači su samo izgledali drugačije, a svi su bili istog bezličnog ukusa. Niti su bili slatki, niti su se osećali orasi, niti nešto drugo... Torta lepa na oko, uredno napravljena, ali nema ukus, nekako prazna.... ne znam ni koja je ni šta ima u njoj, Ali znam domaćicu (tu čija je slava, ne ovu našu Zadovoljnu), štedi na svemu.
Takva je ovde većina gotovih kolačai.Lepi na oko a prazni.I kupuju ih,i još ih i hvale.Došla sam do toga da na rođendanima odbijam parče torte.Neprijatno,ali ne mogu.
Ima i dobrih,neću da grešim dušu.Mada im je onda i cena takva,ali se bar zna šta se jede.
Glavno jelo (samo da smislim šta ću preko)...Pogledajte prilog 312109
Desert...nešto iz "ormarić ponude"...Pogledajte prilog 312110
Ja imam neku bundevu pa sam smislila da napravim gulaš od bundeve http://zena.blic.rs/recepti/recepti-redakcije/12761/Nova-jela-od-bundeve-koja-ce-vas-oduseviti
ovih dana se jelo puno mesa po slavama, može sad i nešto bez mesa.
udacemo mi tebe pa ces kuvati k'o prava
a kod mene domaca supica pileca sa jos domacijim rezanicima
ala sam rečit+
pa pilećina na krompiru i tikvicama, plus dinstana sargarepa sa kukuruzom secercem
ćera pravi pogacice sa cvarcima -za desert![]()