Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala , izgleda interesantno

Nisam čula za to ...može link?

neeeee :aaa: ...sad je izribana posle spremanja

nema link,ovaj recept sam dobila od jedne zene iz nisa :)
pravo da ti kazem dal je dobar,ne secam se,znam da je kod nje bilo jako ukusno,a posle sam valjda pravila jednom,dva put,al ne znam kako mi je ispalo
ima mozda 25 godina od tada
pola putera ili 125 g masti,1 jaje,1 kasicica soli,pola case od jogurta ulja,pola case vode,pola praska za pecivo,pola kg brasna,100g ili susama,ili sunke,ili sira,ili cajne
zamesis.otkidas loptice,redjas u onaj pekac za tople sendvice,il onu skalameriju sto ide na plotnu.pece se par minuta

Danas nam je divan dan, mom mužiću rođendan! Po želji mlađeg deteta snikers torta.

2e4bzpt.jpg

kb9dfk.jpg

P.S. Gde je razvigor, da vidi. On će meni kilo keksa, dva tri pudinga...:evil: Žumanca kuvana na pari, prava čokolada, karamel krem sa mlekom u prahu, ovo, ono.. :zkez:

Danas nam je divan dan, mom mužiću rođendan! Po želji mlađeg deteta snikers torta.

2e4bzpt.jpg

kb9dfk.jpg

P.S. Gde je razvigor, da vidi. On će meni kilo keksa, dva tri pudinga...:evil: Žumanca kuvana na pari, prava čokolada, karamel krem sa mlekom u prahu, ovo, ono.. :zkez:

cestitam :)
pa zar ti meni nisi rekla da smo nas dvoje vrsnjaci?samo mi dodajete godine :evil:
ovu tortu bih jela i ja.samo da nema nista belo i zuto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back