Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas dragi przio jaja, posto se hvali kako to najbolje (i jedino) ume...
ja malde krompirice u rerni pekla, malo ulja, ruzmarina, soli i tek tek cilija samlevenog preko....
fantazija su
uz to on jeo paradajz, a ja 'pasla' rukolu i grickala fetu :)

Gotovi su ustipci (XXXL), sad cu da narezem nesto suvomesnato i naravno sir i kajmak, to je neizostavno.

DSC03335.jpg

ja sam sad objašnjavala mužu kako ne mogu da kuvam pasulj, paprikaš, gulaš, ribu isl. jer detetu dolazi nastavnica, a to se sve oseća u kući kad se kuva. Tako da sam odbacila sve što mi je palo na pamet. A pri tome ne bi trebalo ni da se muvam po kući, najbolje da odem.

....sprema neki ispit/prijemni?....ajde sa srecom...
....kad je mojoj ceri dolazila nastavnica, a dolazila je nekoliko godina da rade matematiku, ja sam kuvala sto mi je na redu, i ona rucala sa nama svaki
put, ali je ona bila student pa joj taman dobro doslo:)
...ti taman imas razlog da se izvuces i odes u svrckanje:lol:

...e ja sve vreme razmisljam i verovatno ce biti pilav..to nisam odavno jela....

- - - - - - - - - -

...nemam mleveno, sto je bilo zavrsilo u onoj musaki sa tikvicama...a imam piletine pa ce biti pilava:)

....sprema neki ispit/prijemni?....ajde sa srecom...
....kad je mojoj ceri dolazila nastavnica, a dolazila je nekoliko godina da rade matematiku, ja sam kuvala sto mi je na redu, i ona rucala sa nama svaki
put, ali je ona bila student pa joj taman dobro doslo:)
...ti taman imas razlog da se izvuces i odes u svrckanje:lol:

...e ja sve vreme razmisljam i verovatno ce biti pilav..to nisam odavno jela....

- - - - - - - - - -

...nemam mleveno, sto je bilo zavrsilo u onoj musaki sa tikvicama...a imam piletine pa ce biti pilava:)

Treba da popravi keca iz hemije, nismo još stigli do prijemnih.

ni ja...no sve se nesto guraju ko ce pre da me pozove...ali da spremim rucak:besna:

..pa sta smo se dogovorile, jel da kuvas ili da kuvam?:lol:

- - - - - - - - - -

Treba da popravi keca iz hemije, nismo još stigli do prijemnih.

...uh imala sam ja jednu koja je sve nekako ucila, ali hemiju nikako...vecito se provlacila sa nekom poklonjemom ocenom....

Imam supu, a ladno sam zaboravila izvaditi pil.belo sinoc?!?! :(
Sad moram nesto smisliti.
A vise ideja nemam ni...
Mozda poparu skuvam... to mi jedino pada na pamet...

Afro, ja vise ne spremam spagete sa ml.mesom, vec iseckam malo slaninice, proprzim na ulju, dodam kuvane spagete u to, i zalijem sa dva tri jaja.
Brzo, jeftino, mljac... ;)
Ja volim takva jela.

PS. Juce rucamo(u 8 uvece), i mm nesto lovi po loncu supe. Pitam ga sta radi. Kaze:"Jel ovde nema mesa... ili knedli?" "Nema, samo rezanci." "Pi kakva corava supa!" ahhahahahahahahahahahahha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back