- Poruka
- 21.848
danas će biti brzi ručak - iz voka
mladi luk, šargarepa, mladi kupus na rezance i šitake pržim u voku, a posebno barim pirinač...ručak očas posla a ok za ovu vrućinunaravno, salata je tu - od paradajza i krastavca.
super!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas će biti brzi ručak - iz voka
mladi luk, šargarepa, mladi kupus na rezance i šitake pržim u voku, a posebno barim pirinač...ručak očas posla a ok za ovu vrućinunaravno, salata je tu - od paradajza i krastavca.
nisam kuvala ništa dva dana, praznila frižider od ostataka. dete bilo u selu...
a verovatno neću ni sutra, sveki će da pošalje po detetu koješta...
mogla bih da počnem da razmišljam šta ću za uskršnji ručak...
imam malo jage, krompiriće, salatice...
pravila bih markizu tortu...
ima li neko isproban recept, sa sve objašnjenjima i cakama, nisam je nikad pravila, ali mi deluje da nema ništa jednostavnije....
nisam kuvala ništa dva dana, praznila frižider od ostataka. dete bilo u selu...
a verovatno neću ni sutra, sveki će da pošalje po detetu koješta...
mogla bih da počnem da razmišljam šta ću za uskršnji ručak...
imam malo jage, krompiriće, salatice...
pravila bih markizu tortu...
ima li neko isproban recept, sa sve objašnjenjima i cakama, nisam je nikad pravila, ali mi deluje da nema ništa jednostavnije....
hvala ZD i Trojo!!!
Praviću je definitivno, i ja sam mislila da dodam neke borovnice koje mi se vuku po zamrzivaču, da malo ublaži čokoladu...
i ja farbam jaja...pripremila sve za seckanje ruske i indijske salate (tj. skuvala belo meso, šargarepu i opet jaja), stavila jagnjetinu u marinadu da se sutra lepo peče, pripremila fil za sarmice od zelja...i grickam neku lepinjicu...eto![]()