причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
u kakvu marinadu stavljaš jagnjetinu?
maslinovo ulje, seckani peršun, ruzmarin, beli luk... to sve dobro utrljam u jagnjeće meso i stoji 24 sata. naravno posolim i stavim malo crnog bibera naknadno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kakvu marinadu stavljaš jagnjetinu?
maslinovo ulje, seckani peršun, ruzmarin, beli luk... to sve dobro utrljam u jagnjeće meso i stoji 24 sata. naravno posolim i stavim malo crnog bibera naknadno.
ni jedna torta ne može ovo da zameni
![]()
Pogledajte prilog 284567
sutra isprobavam za Vaskrs i slavu nove kolače...jedne sa coolinarike, i jedan rolat koji mi je donela ZD na viđenje pre nedelju dana i oduševila i mene i oje kolege...
danas bila na meniju riba...skuša,štuka,smuđ,pljeskavice od mešavine rečne ribe,krompir salata,sos od belog luka i pre svega naravno kuvala sam riblju čorbu...![]()
meni je najbolja kombinacija puno mente, belog luka i vino, naravno so i biber, moze timijan, i da se 24 sata drzi u marinadi i okrece povremeno...bas ide uz jagnjetinu ta kombinacija zacina...u kakvu marinadu stavljaš jagnjetinu?
meni je najbolja kombinacija puno mente, belog luka i vino, naravno so i biber, moze timijan, i da se 24 sata drzi u marinadi i okrece povremeno...bas ide uz jagnjetinu ta kombinacija zacina...
meni je najbolja kombinacija puno mente, belog luka i vino, naravno so i biber, moze timijan, i da se 24 sata drzi u marinadi i okrece povremeno...bas ide uz jagnjetinu ta kombinacija zacina...
što dobro izgledai od sinoc do jutros napravljene uskrsnje pogace, poslednju sam malopre izvadila iz rerne
Pogledajte prilog 284609Pogledajte prilog 284610Pogledajte prilog 284611
i tako 6 puta
Pogledajte prilog 284612
zao mi je sto nisam slikala testo koje je bezalo iz posude.
sad bih na spavanje, ali imam nesto dogovoreno u 10h![]()
![]()
al ipak je najljepshe kad se tek skine sa raznja, pa se malo okapa i onako mlako jos, pa pojedes u prvoj turi jedno pola kile, popijesh chashu koka kole pa podrignesh <3333
ja cu samo brzinski
dosla sam da se pohvalim jajcima svoje sestre
i ne samo jajcima
napravila je i divnu korpu za jajca i to od testa
evo
![]()
i od sinoc do jutros napravljene uskrsnje pogace, poslednju sam malopre izvadila iz rerne
Pogledajte prilog 284609 Pogledajte prilog 284610 Pogledajte prilog 284611 Pogledajte prilog 284612