Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
videh kalupe za praline u merkatoru
silikonski?..el merkator tamo gde se ide sa busem 74 ( druga stanica od Arene) ?
( mssm soriška na slikovitosti..ali pitam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videh kalupe za praline u merkatoru
silikonski, ne znam gde je m u bg
videla sam u novom sadu
Ima na FB profil koji se zove Silikonski kalupi. Oni imaju svašta za kolače, i puno različitih kalupa za praline u više veličina. Ali ima ih i na svakoj pijaci, koštaju 200 dinara. Tako mali kao ovi moji.
kod mene je riblja corba od komada ribe, naravno da stavim glavu i rep ali kad se corba procjedi u njoj mora biti ribe,a to je moguce jedino ako stavite komade ribe.
i tebi rodjus?
komade, naravno, ali bez glave i repa
![]()
danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278721Pogledajte prilog 278722Pogledajte prilog 278723Pogledajte prilog 278724
gde je recept za ovu strudluPravili smo strudlu s vanilijom po xellinom receptu. Odlicna je.
Pogledajte prilog 278754 Pogledajte prilog 278753
Jes
Mada.... ne verujem da ću praviti tortu....
Idemo včrs na neku sedeljku, pa posle u neku kafanicu.... Sutra u poslastičarnicui to je to...
bems, falavel ti savršeno izgleda. Sve kuglice jednake i lepog oblika. Ja sam ga jednom pravila, ali ništa nije valjalokomade, naravno, ali bez glave i repa
![]()
danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278722
Suve paprike punjene pasuljem, ali malo su ljutkaste![]()
gde je recept za ovu strudlu