Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
videh kalupe za praline u merkatoru
silikonski?..el merkator tamo gde se ide sa busem 74 ( druga stanica od Arene) ?
( mssm soriška na slikovitosti..ali pitam
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
videh kalupe za praline u merkatoru
)silikonski, ne znam gde je m u bg
videla sam u novom sadu
a ja mislila da je naše mawo zlato sa sličqe-beogradjanin
ok! tnxIma na FB profil koji se zove Silikonski kalupi. Oni imaju svašta za kolače, i puno različitih kalupa za praline u više veličina. Ali ima ih i na svakoj pijaci, koštaju 200 dinara. Tako mali kao ovi moji.
..potražiću, hvala..mada ne volim ni pijacu-3x sam najstrašnije opljačkana i zarekla se da me neće više videti 

kod mene je riblja corba od komada ribe, naravno da stavim glavu i rep ali kad se corba procjedi u njoj mora biti ribe,a to je moguce jedino ako stavite komade ribe.

i tebi rodjus?

i to je to... 
komade, naravno, ali bez glave i repa
![]()
danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278721Pogledajte prilog 278722Pogledajte prilog 278723Pogledajte prilog 278724

, pre neki dan sam prvi put pravila humus, pa sam danas morala da ponovim.gde je recept za ovu strudluPravili smo strudlu s vanilijom po xellinom receptu. Odlicna je.
Pogledajte prilog 278754 Pogledajte prilog 278753
Jes
Mada.... ne verujem da ću praviti tortu....
Idemo včrs na neku sedeljku, pa posle u neku kafanicu.... Sutra u poslastičarnicui to je to...

bems, falavel ti savršeno izgleda. Sve kuglice jednake i lepog oblika. Ja sam ga jednom pravila, ali ništa nije valjalokomade, naravno, ali bez glave i repa
![]()
danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278722
prvo nisam mogla da u mom blenderu sameljem leblebije bez dodatka vode, a onda je masa bila suviše vodenasta, pa sam dodala previše brašna, pa je bilo ko kuglice od testa. A svaki dan prolazim pored onog restorana Tel Aviv u Carice Milice i tako lepo miriše. Kupila sam ja to jednom, tako u nekoj lepinji, a u početku su delili prolaznicima da probaju. 
)))
)))Suve paprike punjene pasuljem, ali malo su ljutkaste![]()
gde je recept za ovu strudlu