Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima na FB profil koji se zove Silikonski kalupi. Oni imaju svašta za kolače, i puno različitih kalupa za praline u više veličina. Ali ima ih i na svakoj pijaci, koštaju 200 dinara. Tako mali kao ovi moji.

hvala ZD, nisam na FB..pa ne znam, ali me isključivo zanimaju silikonski jer su zgodni za ovakve stvarčice..onda je površina kao izglancana (kada se nalije čokolada :)..potražiću, hvala..mada ne volim ni pijacu-3x sam najstrašnije opljačkana i zarekla se da me neće više videti :(

kod mene je riblja corba od komada ribe, naravno da stavim glavu i rep ali kad se corba procjedi u njoj mora biti ribe,a to je moguce jedino ako stavite komade ribe.

komade, naravno, ali bez glave i repa :)
attachment.php

danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278721Pogledajte prilog 278722Pogledajte prilog 278723Pogledajte prilog 278724

Jes :orkestar:

Mada.... ne verujem da ću praviti tortu....

Idemo včrs na neku sedeljku, pa posle u neku kafanicu.... Sutra u poslastičarnicu :mrgreen: i to je to...

Da dočekujem goste, spremam, kuvam i rasklanjam posle ne pada mi na pamet...

Baš sam nekog šugavog raspoloženja....

Ili sam se samo malo uozbiljila? :eek:

attachment.php

danas corba od kelja i drugog povrca, humus i falafel u lepinji sa zelenom salatom i mladim lukom.
Pogledajte prilog 278721Pogledajte prilog 278722Pogledajte prilog 278723Pogledajte prilog 278724

:eek:

Fenomenalno!

xella, sutra ću da ti čestitam rodjendan (ako ne zaboravim (kako to obično biva)), a ti ga proslavi onako kako tebi prija. I ja mislim da zaslužujemo da za naš rodjendan treba neko drugi da nam kuva i da nas služi!.

attachment.php

Pogledajte prilog 278722
bems, falavel ti savršeno izgleda. Sve kuglice jednake i lepog oblika. Ja sam ga jednom pravila, ali ništa nije valjalo:nono2: prvo nisam mogla da u mom blenderu sameljem leblebije bez dodatka vode, a onda je masa bila suviše vodenasta, pa sam dodala previše brašna, pa je bilo ko kuglice od testa. A svaki dan prolazim pored onog restorana Tel Aviv u Carice Milice i tako lepo miriše. Kupila sam ja to jednom, tako u nekoj lepinji, a u početku su delili prolaznicima da probaju.

Ja sam danas radila pa sam u povratku kupila roštilj, belo meso i ćevape. Ćevapi i pljeske bili na nekoj akciji... e ako je u tim ćevapima bilo mesa, ja onda nikad nisam jela prave ćevape.
A jesam! U vreme dok nije "izmišljena" soja.
Muž me uvek savetuje kako treba uzeti vešalicu, vrat ili tako nešto u šta ne može da se umulja koješta kao u mleveno meso i kobasice, ali šta ću, kad je meni roštilj - ćevapi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back