gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
i ja kolko znam riblja corba se i pravi od glava i repova... bar ove dobre i ukusne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja kolko znam riblja corba se i pravi od glava i repova... bar ove dobre i ukusne![]()
Praline nisu završile tamo gde su namenjene, nego ih moramo mi pojesti...Zato je finiš radio moj mlađi sin, pa ima viška čokolade...Unutra je slatka pavlaka i jagode...
![]()
Praline nisu završile tamo gde su namenjene, nego ih moramo mi pojesti...Zato je finiš radio moj mlađi sin, pa ima viška čokolade...Unutra je slatka pavlaka i jagode...
![]()
ne zezam, ja volim da copkam riblju glavu. volim glavu sarana, (bilo u corbi bila przena) od mesa nista ne ostane ni za macu.Ajde bre, nemoj da zezas
Znas kako volim riblju corbu,pojma nemas, ali.....el se zezas sa ovom glavom?
Msm, pitanje za Smokvu.
kod mene je riblja corba od komada ribe, naravno da stavim glavu i rep ali kad se corba procjedi u njoj mora biti ribe,a to je moguce jedino ako stavite komade ribe.kod mene je riblja corba kao i kod dive, od bele morske ribe i bez glava i repova.
od recne ribe sam pravila corbu tek nekoliko puta.
![]()
trajno banovati ovu zenuPraline nisu završile tamo gde su namenjene, nego ih moramo mi pojesti...Zato je finiš radio moj mlađi sin, pa ima viška čokolade...Unutra je slatka pavlaka i jagode...
![]()
dooobrooo
ja resila, posto nemam mnogo vremena hehe
pravicu svarcvald tortu i to je to
ko ima ideje nek javlja danas, jer danas hocu da pravim tortu za sutra
dragom rodjus
![]()