Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja kolko znam riblja corba se i pravi od glava i repova... bar ove dobre i ukusne ;)

mi smo jednom zapalili u futog na riblju corbu
mesto gde odlazi sva diplomatija iz bgd-a..kazu, vrh klopa..posebno riblja corba
ono sto nam je konobar doneo, nije bilo pojedeno
ja se jezim od ribljih glava i ostalih ostataka koji da se ne bi bacili mackama da i one nesto pojedu, zavrse u ribljoj corbi uz komentar - to je najukusnije za corbu..bez toga dobre corbe nema!
kako da ne :roll:
moja riblja corba je savrsena!
a spremam je od mesa ribe, a ne ostataka
neko voli, neko ne voli
i zivotinjske iznutrice na kraju zavrse u loncu..i papci i oci i usi zavrse u pasteti..i to ljudi jedu
ja ne volim
i nije mi ukusna ni malo takva corba
jbga
aj sad, raspalite :lol:

hehe, da da, supa s belim mesom, jok....
ma opusteno dive, normalno da ti se svidja tvoja corba i da mislis da je savrsena....
ni meni se ne svidja pola stvari koje drugi spreme, npr savrsena sarma moje sveki meni je sve samo ne savrsena, njima jeste, jer su valjda navikli da jedu...

Praline nisu završile tamo gde su namenjene, nego ih moramo mi pojesti...Zato je finiš radio moj mlađi sin, pa ima viška čokolade...Unutra je slatka pavlaka i jagode...

bi49r8.jpg

I ja najvise volim od pileta trticu, pa siju , pa ledja, pa krilo.... belo meso jedem samo kao pohovano.A desi se da sav sitnis pojedem a batak dobiju kuce i mace, to mi " ne ide "
Ne volim meso od buta ili krmenadle vec rebra sa doooosta masnoce , ili volim izdinstanu glavu, ili mozak....
I volim u ribljoj corbi glave , sve pojedem, mada u zadnje vreme kuvam corbu od celog sarana i ne przim nista, nekako i ja i muz vise volimo kuvano riblje meso
Zavrsila popodne reformu
Fotografija0332.jpg

Betonjerka za sosove u restoranu

Tokom inspekcije jednog restorana brze hrane, švedska sanitarna služba je otkrila da radnici u kuhinji sosove pripremaju u mini-mešalici za beton.
"Nisu koristili miksere i druge aparate koji se obično upotrebljavaju u kuhinji, jer se teško peru", objasnio je za list "Svenska dagbladet" jedan od inspektora.

On je naveo da se radnici restorana u Hesleholmu, na jugu Švedske, nisu previše uzbudili kada im je skrenuta pažnja da je farba na betonjerke počela da se ljušti.

Inspekcija je pokrenuta nakon što je jedna mušterija našla zavrtanj u svom kebabu.

"Zavrtanj je bio na ražnju koji svakodnevno koristimo. Na kraju je otpao i našao se u vangli sa kebabom. Crn je kao i kebab: nije ga bilo lako uočiti", pravdao se vlasnik lokala, koji je nakon inspekcije kupio propisnu mašinu za pripremu sosova.

S obzirom da je početnik u ugostiteljstvu, inspektori su odlučili da mu ne zatvore restoran i daju mu još jednu šansu kako bi ispravio svoje greške.

ko ima ideje nek javlja danas, jer danas hocu da pravim tortu za sutra
dragom rodjus
nije ljubitelj coko torti
voli vise vocne i osvezavajuce, moze i siraste :)
htela onu s borobnicama al nesto sams e predomislila, onu od pre neki dan ;)

uglavnom, nekl bude nesto s lepim , normalnim korama i filom, necu one buckurise i lenje zene i ono sto se sve smulja samo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back