smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pogledajte prilog 264157 Pogledajte prilog 264158 Pogledajte prilog 264159
Pile iz kese mljac, uz domaći vruć hlebčić
Ne mogu da dišem koliko sam se prejela : )))
hleb i krompir...
to samo mladost moze da prezivi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 264157 Pogledajte prilog 264158 Pogledajte prilog 264159
Pile iz kese mljac, uz domaći vruć hlebčić
Ne mogu da dišem koliko sam se prejela : )))
Talentovana, a kakvu sam jutros pizzu pitu napravila, vruću, ufff![]()
uh, cvekla...obožavam cveklu
al kupus i cvekla..to ti ne ide zajedno
talenat je prva počela sve
uh, cvekla...obožavam cveklu
al kupus i cvekla..to ti ne ide zajedno
talenat je prva počela sve
kojo?bistra supa sa domacim rezancima - to znate kako izgleda..
pileci file pecen na grilu - i to znate kako izgleda..
dinstani sladak kupus sa novim zacinima - lomljeni biber, kari i dimljeni tucani cili..ljudi moji kako to daje dobar ukus hrani!!!kad budem cula da neko ide na istok, reci cu mu da mi kupi ceo kilogram..ako ja ne odem pre toga..
kojo?čili?dimljeni???ovo ostalo imamo i vodjeka
a za taj dimljeni-misli i na mene
![]()
Hajde vi ostali što spamujete i nekako ali Vi koleZinice Talenat!! Sablažnjena sam!
Hajde vi ostali što spamujete i nekako ali Vi koleZinice Talenat!! Sablažnjena sam!
...ja zamesila neke kiflice, trebalo bi da lice na one sa jogurtom, e hoce li videcemo, jos od integralnog brasna, sa malo belog....
...sta im bog da eno ih cekam da narastu....baciti se nece to sam sigurna,a hoce li biti i za slikanje to vec ne znam...
...jel ih premazujete samo zumancetom ili celim jajetom, i mora li odozgo margarin da se dodaje ili ne...nemam a mrzi me da
idem u prodavnicu...moze li samo sussam odozgo???
ma zamalaj malko rastopljenim margarinom i pospi suZanom...biće extra...
i obavezno da slikaš...![]()
hocu..na taj dimljeni mislim..
on je crne boje, ali ne mirise na dim..
kupila sam ga na bazaru zacina..uredno slozen u kupu.i ne bi mi palo na pamet da ga kupim, da me tucin nije ubedio..
ubedio me za to i za neki zacin za mesco koji isto fenomenalno mirise..
ja ne znam da li je neki turcin umesao prste u moje gene, ali sam pod tako jakim uticajem svega, pa i hrane..
ljudi jedu jako puno povrca, jako malo kvasca, jako malo mesa..meso im je tek u tragu u okviru obroka, i posle jela se osecas lagano i zadovoljena su ti sva cula..
ja juče htela i 'lebac da okačim al se predomislih, šta ako nije dovoljno pečen il je ne daj Bože prepečen pa sam ipak odustala jel![]()