...sladak kupus, sa malo svinjskog i malo juneceg mesa....bice i za sutra...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolka ti je to tepsija kad stane 5 kila jabuka ?ja sam se sada vratila sa pijace..
meni za sledecu nedelju..
sutra peceno pilece meso sa zacinima koje sam donela sa istoka..i corbica od kelerabe..kupila sam i 5kg jabuka i pitam sta sa njimamislim kad spremim, to se kod mene pojede za jedan dan..
u ponedeljak kiseli kupus redjan naizmenicno sa mesom u zemljanom cupu, posut tucanom paprikom..i dimljenom tucanom to je novi zacin koji sam nabavila i zapecen u rerni..par sati.....
utorak - grasak sa curecim fileom..
e sad, kupila sam i mlevenu junetinu za punjene paprike, ali se bojim da nece imati ko sve to da pojede..dok provrtimo ova tri, doci ce vikend..
kolka ti je to tepsija kad stane 5 kila jabuka ?
msm kad naseces 2 kile pa vec bude puna, da ti to nisi malo nesto pobrkala![]()
pa juce postavljam sliku da mi se jedeeeeeeee
Znaci, nije proslo ni 20 sati koliko sam kod nje - pita krompirusa, svezi cvarci i kobaja, domaci ajvar i tursija, proja meka, ukusna, supa, krompir, slanina, sir, sprema neku gibanicu za veceras, a tortu i janje za sutra, neunistiva je!
Mada, ko je meni kriv sto sam prokleta i ne mogu da odbijem!![]()
pa juce postavljam sliku da mi se jedeeeeeeee![]()
Znaci, nije proslo ni 20 sati koliko sam kod nje - pita krompirusa, svezi cvarci i kobaja, domaci ajvar i tursija, proja meka, ukusna, supa, krompir, slanina, sir, sprema neku gibanicu za veceras, a tortu i janje za sutra, neunistiva je!
Mada, ko je meni kriv sto sam prokleta i ne mogu da odbijem!![]()
pa nista usvojite me
Imate sličan ukus ti i moj dragi, šta da ti kažem
Ćuti i uživaj.![]()
Koliko dugo vi pečete pilence u kesi?
Da bude sočno a mekano