Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas suljpa prvi dan!
A spremila sam i pilece snicle... isekla tanko, istucala, pa u jenu ciniju redjala i na svaku stavljala par kapi maslinovog ulja... napravila sam prezlu sa zacinima... pa cu snicle uvaljati u to i na tepsiju u rernu...
A ima i pecene sveze kobasice... za pasulj...

ja sam se sada vratila sa pijace..
meni za sledecu nedelju..
sutra peceno pilece meso sa zacinima koje sam donela sa istoka..i corbica od kelerabe..kupila sam i 5kg jabuka i pitam sta sa njima :zper: mislim kad spremim, to se kod mene pojede za jedan dan..:(
u ponedeljak kiseli kupus redjan naizmenicno sa mesom u zemljanom cupu, posut tucanom paprikom..i dimljenom tucanom to je novi zacin koji sam nabavila i zapecen u rerni..par sati.....
utorak - grasak sa curecim fileom..
e sad, kupila sam i mlevenu junetinu za punjene paprike, ali se bojim da nece imati ko sve to da pojede..dok provrtimo ova tri, doci ce vikend..

ja sam se sada vratila sa pijace..
meni za sledecu nedelju..
sutra peceno pilece meso sa zacinima koje sam donela sa istoka..i corbica od kelerabe..kupila sam i 5kg jabuka i pitam sta sa njima :zper: mislim kad spremim, to se kod mene pojede za jedan dan..:(
u ponedeljak kiseli kupus redjan naizmenicno sa mesom u zemljanom cupu, posut tucanom paprikom..i dimljenom tucanom to je novi zacin koji sam nabavila i zapecen u rerni..par sati.....
utorak - grasak sa curecim fileom..
e sad, kupila sam i mlevenu junetinu za punjene paprike, ali se bojim da nece imati ko sve to da pojede..dok provrtimo ova tri, doci ce vikend..
kolka ti je to tepsija kad stane 5 kila jabuka ?
msm kad naseces 2 kile pa vec bude puna, da ti to nisi malo nesto pobrkala :D

Znaci, nije proslo ni 20 sati koliko sam kod nje - pita krompirusa, svezi cvarci i kobaja, domaci ajvar i tursija, proja meka, ukusna, supa, krompir, slanina, sir, sprema neku gibanicu za veceras, a tortu i janje za sutra, neunistiva je!

Mada, ko je meni kriv sto sam prokleta i ne mogu da odbijem! :rida:

pa juce postavljam sliku da mi se jedeeeeeeee:rida:

:zag:

Imate sličan ukus ti i moj dragi, šta da ti kažem :aha:

Znaci, nije proslo ni 20 sati koliko sam kod nje - pita krompirusa, svezi cvarci i kobaja, domaci ajvar i tursija, proja meka, ukusna, supa, krompir, slanina, sir, sprema neku gibanicu za veceras, a tortu i janje za sutra, neunistiva je!

Mada, ko je meni kriv sto sam prokleta i ne mogu da odbijem! :rida:

Ćuti i uživaj. :heart:

Ma uzivam, kako da ne uzivam, sto je najgore, stvarno je sve preukusno.
Ona se tako svaki put raspadne kad ja dolazim, i dalje joj nisam po merama, imam ja tu jos cm koje treba popuniti i onda stvarno bude svega i sve je lepo i dok samo probas od svega po malo ti si sit i ne mozes da dises i dzabe ti setnje po vazduhu, odahnem tek kad odgladujem kad se vratim kuci :lol:

Bolje u rupu sve da sam srucila :))))

Kao čili ali pošto moji ne vole ljuto onnda to i nije čili nego ko neki sos od sastojaka za čili...glupost ali šta ćeš , šta sve radimo za porodicu
hano.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back