gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
samo da kazem, stiglo mi sve iz univera, super su, a dostavljaci neki mladi, lepi, razvijeni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima sargarepa sa mesom od prekjuce za muza,deci cu pohovati belo meso i napraviti sos od sampinjona,a mene tuzno gleda karfiol,ako prezivim smrad od kuvanja,valjda cu uspeti nekako i da ga pojedem
ja ga volim samo kao hladnu salatu sa maslinovim ,belim lukom i sircetom,al sad necu da stavljam luk,pa cu probati zapecen
ima sargarepa sa mesom od prekjuce za muza,deci cu pohovati belo meso i napraviti sos od sampinjona,a mene tuzno gleda karfiol,ako prezivim smrad od kuvanja,valjda cu uspeti nekako i da ga pojedem
ja ga volim samo kao hladnu salatu sa maslinovim ,belim lukom i sircetom,al sad necu da stavljam luk,pa cu probati zapecen
karfiol sa besamel sosom i sirom zapecen u rerni![]()
ovo je corbica od prokulica i kima u procesu spremanja.
sad jos da se skuva samo
![]()
dive,smanji sliku,tako krupno ni ja nisam kacila svoj dekolte
nego necu ja vise kuvati karfiol,mnogo je to meni mekano,nema covek u sta cvrsto da zagrize,ko neka kasica za bebe![]()
A, ccc, ne bi moji to jeli, mada meni izgleda ukusno i lepo, šta si stavila od začina, prvo si propržila pa nalila vodom ? I onda ?
vi ste madjarica?kako da smanjimto me eva nije naucila..
mislim ti kakvog si gabarita gore, da si stavila ovoliku fotku, ne bi ti stale u kadar
zezam se, kako da smanjim?
marge, crni i cen belog luka, sargarepa i kim se proprze..dodas prokulice..provrtis malo..ubacis kasiku brasna, ja sam razeno..i nalijes vodom..
morska so i biber.i kad je gotovo nacedim jedna limun..
meni je savrsenog ukusa..
kako da smanjimto me eva nije naucila..
mislim ti kakvog si gabarita gore, da si stavila ovoliku fotku, ne bi ti stale u kadar
zezam se, kako da smanjim?
marge, crni i cen belog luka, sargarepa i kim se proprze..dodas prokulice..provrtis malo..ubacis kasiku brasna, ja sam razeno..i nalijes vodom..
morska so i biber.i kad je gotovo nacedim jedna limun..
meni je savrsenog ukusa..
...i prokulice sam videla danas lepe, dvoumila se da li da ih uzmem malo da probam, nisam ih spremala do sad, i sad mi krivo...jel dosta 300-400g
za cobru, al da traje 2 dana![]()
vi ste madjarica?
pitaj evu kako da smanjis,mene nisi htela da slusas![]()
jeste..ubacis i sargarepice i za vas dve ce da bude i vise nego dovoljno!
...e super hvala ti...
...meni je super kad ima corbice, em ne mora nista dalje da se jede, em zdravo![]()
ako hoces ceo obrok od corbice, dodas krutone i gotovo!
ja stvarno volim povrce i mogu sve da jedem, osim tog prokelja. on meni smrdi 3 puta gore od karfiola kad se kuva, a o ukusu da ne govorim.
pokusala sam bebi da spremim jednom, ali morala sam da ga izvadim iz serpcie jer je toliko smrdeo, da mi je doslo ovako![]()