limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.105
Ja se više ne smijem javiti na ovu temu..Ja nikad nisam jela proso...
(I ne znam ni kako izgleda
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravila sam malopre paštetu sa tunjevinom, i kuvanim prosom. Odlično je ispala uz dodatak nekih začina, ali ono što me je najviše iznenadilo je to da se dobila struktura i ukus koji sam navikla da je u carnex paštetama. Pa da li je moguće da ni njih više ne prave od mesa i otpada nego od prosa. Mislim, ne bunim se ja, to je zdravije i bolje za nas, ali, nisam očekivala.
Ja se više ne smijem javiti na ovu temu..Ja nikad nisam jela proso...(I ne znam ni kako izgleda
)
kakvu sam čorbu sa brokolijem skuvala, auuuuuu...
nema takve ni po najboljim restoranima garant![]()
Ko me ter'o da citam recepte sa ove temeSve je pojedeno (prozdrano), sreca pa sam pravila samo pola mere. Diiiivan je, predivan (a ja cak i nisam neki ljubitelj sutlijasa), nikada vise necu kuvati onaj klasicni. Ja sam stavila malo manje secera nego sto je navedeno u originalnom receptu, ne volim da je preslatko.
Hvala xella![]()
Pogledajte prilog 263117
dinstana junetina s boranijom i pire
supica pre toga, cvekla uz
tako je machko, nishta bez salate <3
hahahaha
nego cika doco, sta ti kuvas danas![]()
nista, pojeo sam dva sendvica, pola litre jogurta, bananu, 2 krushke, mandarine i to sve jedem u intervalima. onda poslije posla odo da se sabijem na treningu