Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel to onaj tvoj kolac sa 5 kg jabuka, mrvicama i bademima? de da turim sir u sve to?

pa jel si rekla da neces maskarpone :)

onaj kolac koji sam spremala sa jabukama i mrvicama, je fenomenalan, ali bi bio jos fenomenalniji da je pored njega kugla neceg hladnog..ja bih sir koji imas pomesala sa vanilin secerom i ako imas jos jednu slatku pavlaku da umesas sa tim da bi bio kremastiji, pa pored onih jabuka, preko posuto cimetom - carski i rajski! boljeg ukusa od toga nema!
a ne moraju jabuke ako nemas njih..pile je jela sa zapecenim sljivama, a gledala sam recepte koji su isti sa zapecenim kupinama i sumskim vocem..:aha: mora da je fenomenalno..
ili zapecene dunje m m m..vrh!

a sa 5kg jabuka sam spremala jer mi je vatostalna cinija velika.. a i kolac je probalo 10 osoba :lol: neko manje, neko vise :rumenko:

Poslednja izmena:
Kupila sam džigericu za današnji ručak. A kad ću stići kući i napraviti ga, to nemam pojma. Ali pošto je vole, čekaće. Uz to verovatno pomfrit i ona zelena salata kad joj vreme nije. Ali neću sad valjda da je bacim, kad je već kupljena.

Torta za moju svekrvu. Spolja

68smu1.jpg

i unutra

14brg3c.jpg

Јуче смо се одрали у Смедереву у неком рест. клопали Шумадијски тањир. Домаћински.

Данас, лађење од месишта, наручио сам од љепотиње вечерас питу са вишњама и јабукама :)

ali, kako da napravi to testo za mrvice??? ne znam ja odokativno nista, ni sta, ni koliko cega ide u to testo. sad cu da prelistam prethodne strane, secam se da je bilo nekoliko predloga za mrvice

Poslednja izmena:
neee, rekla sam da hocu mascarpone, ali ne u tiramisuu:lol:
odlicna ideja kao dodatak ovom tvom kolacu, mogla bih i da probam. :D
jel mozes molim te da linkujes recept za mrvice?

ja sam mrvice odokativno..istopila pola putera, dodala 4 kesice vanilin secera i odokativno brasna dok nisam zamesila mekse testo..ne dodajes puno brasna, a i moje je bilo razeno..njega sam imala..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back