Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima sargarepa sa mesom od prekjuce za muza,deci cu pohovati belo meso i napraviti sos od sampinjona,a mene tuzno gleda karfiol,ako prezivim smrad od kuvanja,valjda cu uspeti nekako i da ga pojedem:sad2:
ja ga volim samo kao hladnu salatu sa maslinovim ,belim lukom i sircetom,al sad necu da stavljam luk,pa cu probati zapecen

karfiol sa besamel sosom i sirom zapecen u rerni :zjede:

Panirani riblji štapići i uncle beans pirinač, sve će biti gotovo za 10 min kad stignem s posla. Danas je takav dan:zper:
Za sutra ću potopiti pasulj-dvoumim se između prebranca i čorbastog, ali će verovatno biti čorbast, nešto mi lakši i za spremiti i za pojesti:)

Nego me ubiste sa onim tahinom, sad tek ne znam jel goji ili ne goi, praviti kombinaciju sa medom ili ne? Možda i probam, taman dodam med u teglu tahinina i promešam;)

I da, za kraj da pohvalim sutlijaš-prva liga-samo nama je šećera taman! Ne ide da jedeš turski slatkih (ili bilo koji drugi) a da nije dobro sladak!

ima sargarepa sa mesom od prekjuce za muza,deci cu pohovati belo meso i napraviti sos od sampinjona,a mene tuzno gleda karfiol,ako prezivim smrad od kuvanja,valjda cu uspeti nekako i da ga pojedem:sad2:
ja ga volim samo kao hladnu salatu sa maslinovim ,belim lukom i sircetom,al sad necu da stavljam luk,pa cu probati zapecen

sto neces luk da stavljas :malav:

ovo je corbica od prokulica i kima u procesu spremanja.
sad jos da se skuva samo :aha:

003-4.jpg

004-2.jpg

dive,smanji sliku,tako krupno ni ja nisam kacila svoj dekolte
nego necu ja vise kuvati karfiol,mnogo je to meni mekano,nema covek u sta cvrsto da zagrize,ko neka kasica za bebe:(

A, ccc, ne bi moji to jeli, mada meni izgleda ukusno i lepo, šta si stavila od začina, prvo si propržila pa nalila vodom ? I onda ?

kako da smanjim :sad2: to me eva nije naucila..
mislim ti kakvog si gabarita gore, da si stavila ovoliku fotku, ne bi ti stale u kadar :D
zezam se, kako da smanjim?

marge, crni i cen belog luka, sargarepa i kim se proprze..dodas prokulice..provrtis malo..ubacis kasiku brasna, ja sam razeno..i nalijes vodom..
morska so i biber.i kad je gotovo nacedim jedna limun..
meni je savrsenog ukusa..

mislim ti kakvog si gabarita gore, da si stavila ovoliku fotku, ne bi ti stale u kadar :D

marge, crni i cen belog luka, sargarepa i kim se proprze..dodas prokulice..provrtis malo..ubacis kasiku brasna, ja sam razeno..i nalijes vodom..
vi ste madjarica?:)
pitaj evu kako da smanjis,mene nisi htela da slusas:ljutko:

...e ovako bila na pijaci i kupila svasta zeleno....brokoli za cobricu, blitvu i praziluk za pitu sa prosom (samo jos recepAt da nadjem), sampinjone za sutra za rucak,
glavicu kupusa, da se nadje za salatu, a mozda napravim i becki uz neko meso, korpicu kivija za neverovatnih 70 dinara....
..a isla da kupim spanac:dash:koji nisam nasla, tako da obecanje za danas ne mogu da ispunim...bice valjda za vikend lepog spanaca.....eto tako..:D.

..jel zna neko gde je recept za tu pitu ili da se mucim i trazim sama?:(

...i prokulice sam videla danas lepe, dvoumila se da li da ih uzmem malo da probam, nisam ih spremala do sad, i sad mi krivo...jel dosta 300-400g
za cobru, al da traje 2 dana:rumenko:

ja stvarno volim povrce i mogu sve da jedem, osim tog prokelja. on meni smrdi 3 puta gore od karfiola kad se kuva, a o ukusu da ne govorim.:sad2:
pokusala sam bebi da spremim jednom, ali morala sam da ga izvadim iz serpcie jer je toliko smrdeo, da mi je doslo ovako:bljak:

ja stvarno volim povrce i mogu sve da jedem, osim tog prokelja. on meni smrdi 3 puta gore od karfiola kad se kuva, a o ukusu da ne govorim.:sad2:
pokusala sam bebi da spremim jednom, ali morala sam da ga izvadim iz serpcie jer je toliko smrdeo, da mi je doslo ovako:bljak:

e kad rece to,ja za vikend kod kume sa drugaricom,sedimo u kuhinji,ona sprema veceru i odjednom zasmrdi,haos
ja gledam ove dve,sve mislim jedna jeste,al da ne pomisli ova druga da sam ja:roll:
kad ona opet otvori frizider i izvadi skuvani prokelj,rekla sam im sta sam pomislila :D
nije on los sa maslinovim i belim lukom,mada i meni malo gorci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back